Local

Investitie de 7 milioane de euro in terenurile de pe Elena Doamna

Publicat: 30 nov. 2011
1

Ieri, in cadrul Comisiei de Urbanism, alesii locali au analizat un proiect imobiliar propus de omul de afaceri Constantin Radeanu, patronul restaurantului Castel, din zona Breazu. Acesta vrea ca pe o suprafata de 3.479, 09 metri patrati sa construiasca un centru de afaceri, birouri, magazine si sala de fitness. Are nevoie, insa, si de o bucata de teren ce apartine primariei. Deocamdata, in comisie nu a fost aprobat Planul Urbanistic Zonal. „Proiectul nu a fost avizat pentru ca avem nevoie de mai multe lamuriri. Arhitectul beneficiarului trebuie sa ofere mai multe detalii in comisiile viitoare”, a declarat Sorin Iacoban, membru al Comisiei de Urbanism.

Contactat telefonic, Constantin Radeanu a precizat ca momentan nu intentioneaza sa investeasca in zona deoarece cauta parteneri de afaceri. Investitia s-ar ridica la nivelul sumei de 7 milioane de euro. „Deocamdata vreau sa fac PUZ. Am cerut avizul si pentru ca de anul viitor nu se mai poate face PUZ. Cand voi face ceva acolo, voi vedea. Ca proiect este batut in cuie. Investitia de acolo ar ajunge undeva la 6-7 milioane de euro”, a precizat Constantin Radeanu.

In alta ordine de idei, iesenii nu mai au ocazia sa intre in legalitate cu imobilele ridicate ilegal. „A fost ultima sedinta in care s-au analizat intrarile in legalitate. Trebuie sa stea pe site 30 de zile aceste proiecte”, a mai spus Iacoban. De la 1 ianuarie cladirile construite fara autorizatie sau fara respectarea acesteia vor fi demolate.
Adauga un comentariu