International

Intrebare soc pentru Putin. Pe cine ar salva intai de la inec: Erdogan sau Obama? Vezi ce a raspuns

Publicat: 14 apr. 2016
1

Presedintele rus Vladimir Putin a fost pus joi in dificultate in timpul „Liniei directe” cu populatia – sesiunea anuala de intrebari-raspunsuri cu cetatenii rusi – cand a fost intrebat pe cine ar salva mai intai de la inec, pe Erdogan sau pe Obama, relateaza agentiile ruse de presa.

Adolescenta Varia Kuznetova, de 12 ani, l-a intrebat pe Putin: daca Erdogan si Obama s-ar ineca, pe care dintre cei doi ar sari sa-l salveze mai intai? Presedintele rus a zambit si a spus ca intrebarea fetei l-a pus in incurcatura. „Atunci cand cineva decide sa se inece, el nu mai poate fi salvat. Dar noi, desigur, suntem gata sa intindem o mana de ajutor si de prietenie oricarui partener al nostru, daca acesta evident doreste” acest lucru, a raspuns Vladimir Putin, citat de TASS.

Presedintele rus a subliniat ca el considera Turcia o tara prietena, la fel si poporul turc, dar ca exista unele probleme cu unii oameni politici, al caror comportament nu este tocmai adecvat.

Rusia nu este si nu va ajunge intr-o incercuire ostila, s-a declarat convins presedintele rus Vladimir Putin, in cadrul dialogului direct cu populatia, relateaza TASS.

Turcia a doborat anul trecut un bombardier rusesc Su-24 la granita cu Siria, pe motiv ca i-a incalcat granita, provocand o criza fara precedent in relatiile cu Rusia cel putin in ultimii 50 de ani. De asemenea, relatiile Rusiei cu SUA sunt tensionate, ca urmare a rolului jucat de Moscova in criza ucraineana.
Adauga un comentariu