Eveniment-Social

Interventie extrema. Scandal monstru in campusul din Tudor

Publicat: 01 aug. 2016
1

Mai multe persoane care au baut peste masura au provocat un scandal monstru in zona unui club din campusul Tudor Vladimirescu. Scandalagii au continuat distractia minute bune, desi oamenii din zona le-au cerut sa inceteze. Abia dupa interventia jandarmilor ieseni, petrecaretii s-au calmat. Acestia au ajuns pana si la sectia de politie, pentru a da declaratii cu privre la cele intamplate.

„Duminica, 31 iulie, în jurul orei 4:00, jandarmii ieseni care actionau în zona campusului studentesc Tudor Vladimirescu din Iasi au depistat la intrarea într-un club, mai multe persoane care tulburau ordinea publica, adresau injurii si expresii jignitoare personalului de paza. Jandarmi ieseni au intervenit pentru restabilirea ordinii publice, iar dupa conducerea la politie si stabilirea identitatii, persoanele în cauza, în numar de 6, au fost sanctionate contraventional, fiecare cu amenda în valoare de 1500 lei”, au mentionat reprezentantii Inspectoratului de Jandarmi Judetean Iasi. In week-end-ul trecut, jandarmii au mai intervenit si la unele situatii legate de persoane care injurau oamenii pe strada.

„În seara zilei de sâmbata, 30 iulie, în jurul orei 23:30, în urma unui apel 112, jandarmii ieseni s-au deplasat pe strada Ciurchi din municipiul Iasi, unde un cetatean a reclamat un grup de persoane care tulbura ordinea publica, o parte dintre acestea consumând si bauturi alcoolice. La fata locului, cele reclamate s-au confirmat, iar jandarmii au restabilit linistea publica. Doua persoane au fost sanctionate contraventional cu amenzi în valoare de 700 lei. În aceeasi zi, în urma unui apel telefonic, un echipaj de jandarmi s-a deplasat la Spitalul Sf. Spiridon din Iasi, unde un barbat adresa injurii si expresii jignitoare personalului medical. Jandarmii au intervenit pentru restabilirea ordinii, iar dupa stabilirea identitatii, barbatul a fost sanctionat contraventional cu amenda în valoare de 200 lei”, au mai aratat reprezentantii Jandarmeriei iesene.
Adauga un comentariu