National

Interlopul de la Straja care a batut o salvamontista, scapa basma curata!

Publicat: 25 feb. 2016
1

Salvamontista batuta crunt in statiunea Straja isi retrage plangerea facuta impotriva interlopului Sorin Palesica. Initial, agresorul fusese arestat.

Dezvaluirea a fost facuta de un notar pe pagina sa de facebook. El sustine ca nu a vrut sa semneze retragerea plangerii.

”Nu pot crede. ’Prin prezenta imi retrag plangerea formulata impotriva lui (Sorin) Palesica… cu privire la incidentul din data… din Straja…’. Si totusi, am crezut, dar i-am invitat sa paraseasca biroul si sa mearga unde vor pentru ca calculatorul meu refuza sa scrie asa ceva. Reactia avocatului: ’Nu vrei sa speli obrazul orasului!’. Uite ca nu vreau sa-l spal.”, a scris notarul GrigoreAdrian Margineanu pe pagina sa de Facebook.

Salvamontista Miruna Inel a fost contactata telefonic de jurnalista Anamaria Sanda, de la Vocea Strazii, a scris Lucian Mindruta pe blogul sau. Tanara nu a confirmat, nici infirmat informatia ca si-a retras plangerea, precizand faptul ca nu s-au depus presiuni asupra ei. „Nu vreau sa discut despre asta. Inca nu am hotarat nimic. Nu e vorba despre presiuni”, a spus Miruna Inel.

O salvamontista a fost batuta de un interlop sub privirea unui jandarm, in judetul Hunedoara, intr-un local. Tanara a fost scoasa din bar in stare de inconstienta, iar autoritatile s-au autosesizat. Dupa atacul brutal, agresorul a fost eliberat de Politia Lupeni.
Comentarii
Adauga un comentariu