Eveniment-Social

Intalniri inedite in doua comune. Tur de forta pentru politicienii Iasului – FOTO,VIDEO

Publicat: 23 aug. 2015

Manifestari importante in doua localitati iesene. Comunele Movileni si Horlesti s-au aflat astazi in sarbatoare. In Horlesti, unde exista o numeroasa comunitate romano-catolica a fost sfiintita biserica „Trupul si Sangele Domnului”. La eveniment au luat parte oficialitati locale si judetene, reprezentanti ai Diecezei de Iasi a Bisericii Romano- Catolice, dar si politicieni din Iasi. Printre acestia s-au facut remarcati deputatul Sorin Iacoban si consilierul judetean Vasile Citea, ambii membri ai PSD. 

Vezi si Zi de sarbatoare la Catedrala Catolica Iasi

Cei doi s-au aflat in mijlocul locuitorilor pentru a le asculta pasurile si nu numai. Alesii Iasului au asistat la slujba de sfintire a lacasului de cult, dupa care au stat de vorba si cu locuitorii comunei. Ulterior, cei doi au ajuns si in localitatea Movileni, unde au avut loc serbarile dedicatei zilei comunei. Si in aceasta zona, Sorin Iacoban si Vasile Citea au discutat cu cetatenii, zona Movileni fiind foarte apropiata de Iasi.
Comentarii
  • Doi idioti notorii, pupincuristi de-ai lui nechita, ce-si cauta cu articole platite o pozitie mai buna in psd pentru alegerile viitoare. In afara de lipit afise nu-s buni de nimic si nu vor face nimic pentru Iasi urmarind doar o sinecura!

Adauga un comentariu