Local

Intalniri cu Mos Craciun si spectacole de colinde, toata saptamana, la Palas Mall

Publicat: 16 dec. 2013
1

@ In Atriumul Palas Mall, colindele vor rasuna întreaga saptamâna, spre încântarea clientilor aflati în cautarea cadourilor de Craciun. În plus, continua surprizele si evenimentele de sezon dedicate celor mici si celor mari

Pâna pe 22 decembrie 2013 inclusiv, Mos Craciun va fi prezent zilnic, în intervalul orar 17.00 – 21.00, la jiltul de la bradul din Atrium. Simpaticul batrânel se va întâlni cu prichindeii, care îi vor povesti daca au fost cuminiti si, mai ales, ce cadouri viseaza sa gaseasca sub brad. Parintii care vor sa se asigure ca piticii lor îl vor întâlni personal pe Mos Craciun se pot programa gratuit pe site-ul www.palasmall.ro sau la Centrele Info.

„Cei mici au o sansa în plus sa-si vada împlinite dorintele din acest an. Palas Mall va premia cea mai frumoasa scrisoare pentru Mos Craciun, dintre cele lasate de prichindei în cutia postala din Atriumul Palas Mall, pâna pe 22 decembrie”, precizeaza oficialii Palas Iasi.
De marti, 17 decembrie, si pâna luni, 23 decembrie inclusiv, în zona Hervis Sports din Palas Mall va avea loc Târgul Cadourilor Handmade. Alte idei de daruri, realizate manual, cu maiestrie si imaginatie de artistii Uniunii Artistilor Plastici din Iasi, vor putea fi gasite, în perioada 19 – 22 decembrie, la Atelierul Artistului, de la etajul întâi al Atriumului.

Marti, spectacolele vor începe la ora 15.00, cu o reprezentatie la pian, iar doua ore mai târziu este programat un concert caritabil de colinde. De la ora 18.00, pe scena din Atrium va urca Bonito Band. Miercuri, la ora 14.00, va avea loc un concert de cântece de iarna interpretate la pian, iar de la ora 18.00, trupele 4Universe si The Groovies vor aduce bucuria sarbatorilor de iarna în inimile tuturor celor prezenti în Palas Mall.

Targul de Cadouri Craciunia

Programul artistic al zilei de joi va începe la ora 15.00, când pe scena din Atrium va urca So What Band. Seara se va încheia cu un cadou muzical facut de Filarmonica de Stat “Moldova” Iasi, de la ora 19.00.

În continuare, vizitatorii ansamblului Palas sunt invitati sa se bucure de spectacolul de lumina si culoare oferit de proiectia 3D pe Palatul Culturii. Pâna în Ajunul Craciunului, impresionantul show 3D va rula în fiecare seara, la începutul fiecarei ore din intervalul 17.00 – 22.00. „Povestea de Craciun”, în care Palatul Culturii prinde viata si este învesmântat în haine de sarbatoare, va dura opt minute.

Pâna pe 22 decembrie, în zona Subway din Palas Mall se desfasoara Târgul de Cadouri Craciunia. Vizitatorii pot alege jucarii si articole pentru copiii de toate vârstele, prezentate de Varuna’s, Jokee, Lex Hobby Store, Cubico, Alcod Shop si Arian. Dulciuri delicioase si bunatati culinare au pregatit Madame Lucie, Camara lui

Baciu, Casa Traditiei si Prisaca Bârnova. La târg sunt prezenti Floralux, cu decoratiuni deosebite, Carturesti, cu o oferta variata de carti si produse pentru sarbatori, si Stef, care are un mic atelier pentru a personaliza cadourile celor dragi. De asemenea, Flormar propune o gama speciala de make-up, iar Pechora si Francesca von Galler aduc bijuterii din pietre pretioase si semi-pretioase.
Adauga un comentariu