Magazin

Intalnire de gradul 3 – Oana Zavoranu in acelasi platou cu Pepe

Publicat: 30 oct. 2012
1

S-au iubit patimas, s-au inselat, despartit si jignit ca la usa cortului, insa continua sa fie legati de amintiri. Oana Zavoranu si Pepe s-au intalnit fata in fata, pentru prima data de la divort, in incercarea de a ingropa securea razboiului si a rezolva problema camerei de serviciu pe care bruneta nu vrea sa i-o cedeze fostului sot.

Intalnirea dintre cei doi a debutat cu stangacii, semn ca sunt emotionati, si a continuat cu zambete si glume, desi niciunul nu pareau in largul lor.

„Ma uitam ca are ochii albastri”, a spus Pepe.

„Se mai schimba lucrurile cu trecerea timpului. (…) Eu am ras, am plans daca am simtit si am recunoscut ca din cand in cand imi e dor de Pepe. (…)Mai, esti foarte plin pe tine si nu ai de ce. Coboara printre noi, nu mai sta printre norisori. Hai sa fim oameni in primul rand. Daca ai facut o piesa pentru mine ar fi trebuit sa spui ca e pentru mine. Este vorba despre piesa ‘O femeie dintr-o suta’ „, i-a spus Zavo.

„Hai sa fim seriosi, piesa am scris-o cand eram cu tine”, i-a raspuns Pepe.

„Si la cine te gandesti cand o canti?”, l-a intrebat Oana.

„E un act artistic”, i-a replicat Pepe razand.

„O sa ma intereseze mereu ce e in viata lui Pepe”

Dialogul savuros intre cei doi a continuat, iar Oana a recunoscut ca o sa o intereseze viata fostului sot.

„Recunosti ca din cauza ta nu m-am mai pupat in telenovele? Ce cauti tu prin cluburi de unul singur? Daca erai cu mine nu filmai videoclip cu femei, nu ieseai singur in cluburi si nici vorbeai despre performantele tale sexuale in ziare. De ce cand erai cu mine nu faceai ce faci acum? Pentru ca ma iubeai foarte mult”, l-a intrebat Oana.

„E viata mea, ce treaba ai tu cu ea? Acum ce insinuezi, ca nu-mi iubesc sotia? O iubec si sunt foarte fericit”, i-a raspuns Pepe.

„Esti sigur? De ce nu recunosti ca niciuna nu o sa ma poata inlocui?”, i-a replicat Oana, precizand ca recunoaste ca a gresit in relatia cu el.

„Ce rost au ma discutiile astea? De ce sa ne intoarcem in trecut? Eu am familie, am copil, am viata mea”, a spus latin lover-ul.

Oana Zavoranu si Pepe au divortat in iunie 2011, dupa 5 ani de casnicie si 7 de relatie, principalul motiv fiind infidelitatea brunetei.

Sursa: libertatea.ro
Adauga un comentariu