Actualitate

Instanta ii da o lovitura grea managerului Beatrice Rancea

Publicat: 13 mart. 2014
1

Abuzurile si ilegalitatile facute de-a lungul ultimilor doi ani si jumatate, din pozitia de manager al Operei Nationale Romane din Iasi (ONRI), de catre Beatrice Rancea, au fost dovedite inclusiv de instantele de judecata.

Citeste si Lovitura grea primita de managerul Beatrice Rancea

Ieri, Curtea de Apel Iasi a decis respingerea solicitarii facute de catre Rancea, in care o reclama pentru abuz in serviciu pe fosta contabila-sef, Aurica Moraru. In fapt era vorba de o incercare disperata a managerului ONRI de a combate o decizie definitiva si irevocabila a instantelor prin care Moraru era reincadrata pe post.

Citeste si Decizie bomba! Beatrice Rancea ar putea fi data afara de la Opera din Iasi

Mai mult, in urma deciziei instantei, fosta contabila-sef ar fi trebuit sa primeasca si daune financiare pentru toata perioada in care nu a lucrat, dupa ce a fost concediata in mod abuziv. Acest lucru arata maniera perversa prin care Rancea incerca sa ascunda si sa anuleze dispozitiile nelegale pe care le-a dat din postura sa.

Citeste si Beatrice Rancea a transformat Opera intr-un lagar de exterminare 
Comentarii
 • DUMNEZEU NU BATE CU PARUL. TOATE LA TIMPUL LOR. ORICE PLATA ESTE CU RASPLATA. SUNT UN SALARIAT AL OPEREI SI IN FIECARE DIMINEATA SI SEARA MA ROG LA BUNUL DUMNEZEU SA NU LASE SA MOARA RANCEA SI ACOLITII EI PANA NU VOR TRECE PRIN CE AU TRECUT UNII SALARIATI AI OPEREI IESENE. ESTE O RUGACIUNE IN MARELE POST AL SFANTULUI PASTE.

 • Din pacate, doamna este inconjurata de o sleahta de naparci care.i strica imaginea, pe care.i cocoloseste si chiar ii rasplateste cu sume fabuloase….

 • Din fericire proastei nu-i poate strica nimeni imaginea ,numai pentru simplu motiv , uitindu-ne la poza ca-i cam sifonata ,daca nu calcata de tramvaiu de copou plina da rautate (ca aia da la bucuresti, ei vorbeste cu da si cu pa)iar unei napirci sleahta de napirci nu-i pot face mare lucru decit sa o linga-n cur (boala veche )la cacatei de la Iasi .Si numai la Iasi se intimpla asta .Restu cu sali pline cu scosu din anonimat is basme pentru tzatzele si mosii basinosi de la Cuza am mai scris .Eu i-am promis distinsei o mare palma dupa ceafa cind ne vom intalni si ne vom intalni ca lumea-i mica pentru ce afacut cu istoria acestei opere si afacut-o intentionat urmare a unor comentarii personale Doooaaaaamnnnaa Mmmaanneeegerrr

  • Bai Liviu prostule uita-te pe feisbucu operei si vezi ca la elixiru scumpa opera roaga publicu sa cumprere biletele in curind se vor pune in genunchi rugindu-se nimic nou la Iasi se deruleaza ciclic filmul cu succese hahah pina si prostu de Tuluc pe 11 felicita hartisti anticipat pentru spectacolul de pe 13 (na si eu is bou poate a felicitat fotografu)si cum spuneam nimic nou numa prostii se schimba. Superb opera iasi = Opera paris (citat din presa vremii)

 • Saracu Liviu, singurul care nu a inteles ca Iasul merita mult mai mult, poate chiar adevarul despre ce poate fi arta dansului sau a cintului dar dezvoltate firesc

 • Adica va conduce „prejudiciata contabila” OPERA IASI ? Din pacate mediocritatea este „muuulta ….” si „unita” – iar VALORILE au fost intotdeauna tinta pietrelor . Dintr-o institutie ANOSTA – Doamna Rancea a cladit o institutie la nivel de RECUNOASTERE internationala si asta deranjeaza „masa amorfa”. Valorile si personalitatile din „capitala culturala” Iasi au fost mereu atacate de microbul emis de „cloaca impostorilor – a mediocrilor – a neputintei- dar cu ifose „

  • mai Tudorica … tu sigur mergi la spectacolele actuale ?!… astept cu nerabdare cronica de la Tosca online … dar nu vine… sa vedem cate laude pot fi scrise atunci cand nu e cazul… ; apropo, ai prins spectacolele de pe vremea Mioarei Cortez, Gelu Popa, Solovastru si multi altii care chiar cantau ? asa, pt comparatie..; pe vremea aia chiar se vedea muzica de opera la Iasi, cu titluri representative; in ziua de azi cand pronunta cineva despre Traviata, Aida, Nabucco, Trubaduru”, Lucia, Samson, Mefistofele, Boema etc. … ti se pare ca e vorba de sf-uri … (pe vremuri erau titluri curente); deci (ca sa revin la ideea cu RECUNOASTEREA internationala) , recunoasterea si respectul unei institutii vin in urma repertoriului de calitate abordat (nu folosindu-te de numele lui Andrei Serban, Vasile Moldoveanu etc la care mai adaugi niste artificii). parerea mea…

 • O mare nedreptate li se face artistilor care au tinut institutia on spate, in ultimii ani, vreo 20. Dar asta e doar de fatada, in spate se invart sume grase, parte cu ministerul. Ati vazut ce blonda e d -na Kaitor? N-ar trebui retezata la breton, d-le Hutanu, ca sa n-o mai frecam atit?

 • Expune problema la nivel national, Hutanule !!! Fa un scandal profesionist, fa-te celebru ca omul care a aparat cultura ieseana prin 140 de articole, vezi ce partide nu-l iubesc pe primarul iesean si pe ministrul culturii, scoate la iveala afacerile oneroase din minister, ridica stacheta sau uita tot !

 • Dumnezeu nu doarme oameni buni! Va veni si ziua scadentei, fie ca vrem, fie ca nu! Pacat insa de raul pe care l-a pricinuit managera unor artisti care nu mai fac parte din colectivul operei iesene sau care nu mai sunt distribuiti; deasemenea pacat de colegii degenerati care o ling pe doamna si care isi toarna camarazii, doar-doar or mai duce o tava pe scena sau vor face cumul de salarii…

 • … imi poate explica cineva cum soferul personal al doamnei a ajuns PRODUCATOR DE SPECTACOL ?!… vai, vai , vai ….; ce studii, ce experienta sau ce cv il recomanda pt acest post ?!…….

 • uau …. cu asa echipa profesionista … e de mirare ca mai este opera in Iasi !!! va meritati soarta stimati artisti !!!

Adauga un comentariu