Actualitate

Inspectorii veterinari din Iasi iau probe din magazine pentru identificarea E.Coli

Publicat: 16 mai 2016
1

Incepand de astazi, 16 mai, pana la finalul anului, la Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Iasi se desfasoara un Plan National de Control, care va avea ca tematica determinarea prevalentei Escherichia Coli (E.Coli) verotoxigena de pe suprafata carcaselor de bovine si ovine, din carnea prospata de bovine si ovine, din carnea tocata si carnea preparata, dar si din laptele crud si produsele din lapte crud.

Vezi si ANVSA. Plan National de Control in supermarketuri, restaurante, targuri si piete
Activitatea presupune prelevarea de probe din unitatile de abatorizare, supermarketuri, magazine alimentare, carmangerii, macelarii, restaurant, ferme, targuri si piete agroalimentare si dozatoare de lapte. Probele recoltate vor fi transmise Institutului de Igiena si Sanatate Publica Veterinara pentru a fi analizate. Planul National de Control a fost dispus de presedintele ANSVSA. Saptamanal vor fi facute publice rezultatele analizelor pentru probele prelevate in cadrul acestui Plan National de Control.
Comentarii
  • SPER CA VOR LUA NUMAI PROBE NU SI SPAGA CA SA NU SPUNA CE GASESC .ACESTI INSPECTORI CARE DE 26 ANI NU-SI FAC TREABA IAU NUMAI SPAGI IAR BIETII ROMANI SARACI SI CINSTITI SE INBOLNAVESC DATORITA LOR TREBUIESC CONDAMNATI PENTRU CRIMA .MERGETI IN PIETELE ORASULUI SA VEDETI CUM SE VAND PRODUSELE LACTATE CU MANA DE PE BANI DAU BRANZA SI AL;TELE IAR INSPECTORUL STA IN BIROU .LA KAUFLAND DIN TUDOR PRODUSELE PROCESATE DIN CARNE COTLETUL HAIDUCESC SI COSTITA STA LANGA CARNEA NEPROCESATA CAND LE-AM ATRAS ATENTIA VANZATOARELOR AU SPUS CA SEFUL A DISPUS ASTA UNDE ESTE SANEPIDUL ,INSPECTORII VETERINARI ? DE CATEVA LUNI VAD ASTA SI NICI UN INSPECTOR N-A VAZUT ? LA STANDUL CU REDUCERI PRODUSE ALIMENTARE AMESTECATE CU INSECTICIT SI ALTE SOLUTII ? PE VREMEA COMUNISTILOR NU SE INTAMPLA ASA CA ERA VAI DE CAPUL VANZATORILOR .STRAINII FAC PROFIT PE SANATATEA ROMANILOR MANA IN MANA CU SPAGARII PLATITI DE NOI SA NE APERE SANATATEA .

Adauga un comentariu