National

Inregistrarile clanului BERCEA cu Mircea Basescu sunt reale, conform DNA

Publicat: 07 iul. 2014
1

Avocatul familiei lui Sandu Anghel, cunoscut drept Bercea Mondial, a dezvaluit, luni, ca a fost finalizata expertiza tehnica a inregistrarilor cu Mircea Basescu si aceasta atesta ca probele sunt reale.

„Astazi ne-a fost prezentata expertiza efectuata in analiza inregistrarilor pe care le-am prezentat noi drept probe si vreau sa va spun ca a fost concluzia expertului ca nu exista semne ca au fost modificate. Ceea ce inseamna ca sunt reale si orice discutii sunt de acum dupa parerea mea fara obiect. Ele sunt reale, nu s-au taiat, nu s-au combinat”, a spus avocatul Pavel Abraham, la Antena 3.

Citeste si Companiile de stat capusite pe axa Videanu – Capatana – Basescu

Acesta a adaugat ca expertiza a fost facuta la cererea DNA.

„Expertiza a comandat-o DNA-ul. Am fost, am anuntat, am stabilit obiectivele impreuna cu DNA-ul. Dupa parerea mea, DNA-ul a procedat foarte corect, dupa lege si si rezultatul este ca atare. Expertul desemnat, pe care eu il apreciez, a dat acest verdict”, a completat Abraham.

Acesta a mai dezvaluit ca mai ceruse o astfel de expertiza si inainte, de la un alt expert din Romania.

„Eu personal cand mi-am angajat raspunderea de a ma inrola in aceasta lupta, la acest nivel, mi-am luat masuri preventive. Mai exista un specialist in Romania caruia i-am cerut parerea anterior, ca sa stiu despre ce este vorba.

Citeste si Dan Voiculescu: Dosarul de santaj e o facatura. Nu i-am dat bani lui Bercea

N-am facut-o publica, desi aveam un punct de vedere. Dar am avut acea relativa certitudine ca lucrurile stau asa, de accea mi-am si permis sa sustin denuntul si lucrurile stau asa cum s-a vazut si domnul Mircea Basescu e privat de libertate”, a conchis avocatul familiei lui Bercea Mondial.

Niste inregistrari audio-video din care ar rezulta ca fratele presedintelui, Mircea Basescu, ar fi primit 250.000 de euro pentru a interveni ca Bercea Mondialu sa scape de inchisoare au fost facute publice, la jumatatea lunii iunie. Mai mult, potrivit acestora, seful statului ar fi stiut despre acest demers.

Inregistrarile au fost difuzate de Antena 3, in prezenta lui Pavel Abraham, avocatul fiului lui Bercea Mondialu, care a afirmat ca familia acestuia a decis sa le faca publice in contextul unor „suspiciuni cu privire la seriozitatea cu care se face ancheta” legata de plangerea pe numele lui Mircea Basescu, pentru un presupus trafic de influenta.

Mircea Basescu, fratele sefului statului, se afla in arest preventiv.

Citeste si UN NOU SCANDAL? Traian Basescu ar fi primit doi saci de bani!
Adauga un comentariu