Eveniment-Social

Initiative pentru sprijinirea iesenilor plecati in strainatate

Publicat: 21 aug. 2016
1

Capii judetului vor sa atraga inapoi in Iasi pe cei care au plecat in strainatate. Presedintele Consiliului Judetean Iasi, social democratul Maricel Popa, a mentionat ca iesenii plecati in strainatate trebuie sustinuti sa se intoarca in judet pentru a-si incepe mici afaceri si pentru a le oferi copiilor o educatie pe masura. Maricel Popa a aratat ca iesenii din diaspora au nevoie de sprijin si la nivelul autoritatilor locale.

„Iesenii din strainatate trebuie sa stie ca sunt respectati si apreciati. Iasul este oras universitar recunoscut. Este foarte important sa încercam sa ne pastram valorile. Avem atâtia olimpici care pot sa aiba cariere profesionale de succes si la Iasi. Sustin ideea ca oamenii sa revina în tara si sa înceapa mici afaceri care sa le asigure un trai decent si sigur. Cred ca nimanui nu îi este usor sa stea departe de familie sau sa înceapa o viata noua alaturi de familie, dar departe de cei dragi. Cred ca trebuie sa ne preocupam mai mult de soarta iesenilor, românilor plecati la munca în strainatate”, a spus Maricel Popa, presedintele Consiliului Judetean Iasi.
Comentarii
  • Concret !……adica cine „sa ne preocupam” ?….adica ce sa facem sau faceti? Dar de noi care suntem zi de zi pe linga palatul matale,cind te preocupi? Marceline nu arunca cucuri-gogosi.Eu stiu ca matale doresti sa ai in prejma numai din astia spilcuiti ,”oameni de afaceri”,nu ca chiar nu am vrut sa spun mafioti.Esti un simplu executant a unui sistem bine pus la punct.

Adauga un comentariu