Magazin

Ingeniozitatea infractorilor uimeste! Unde credeti c-au ascuns niste hoti aurul furat?

Publicat: 09 sept. 2014
1
Ingeniozitatea hotilor nu mai cunoaste limite! Unde credeti ca au fost in stare sa ascunda cativa tineri, kilograme intregi de aur?
Chiar in scutece pentru bebelusi! Si probabil ca ar fi scapat basma curata, daca n-ar fi fost prinsi in flagrant si urmariti mai ceva ca in filmele politiste!
Ora 18.45. Una dintre cele mai aglomerate strazi din Constanta. Trecatorii privesc ingroziti cum doua masini gonesc nebuneste pe sosea. Doi barbati si o femeie incearca sa scape de urmarirea politistilor de la Operatiuni Speciale. Cei trei suspecti de furt merg cu viteza, in dorinta disperata de a scapa de oamenii legii. Dintr-o data, se aud focuri de arma. Agentii trag in masina fugarilor, incercand sa-i opreasca.

Citeste si: Tentativa de jaf, la Gara. Hotii au fost prinsi in flagrant

Cu masina ciuruita si cu dorinta disperata de a scapa de urmaritori, suspectii lovesc in plin un taxi. Cei doi barbati au abandonat masina si au reusit sa fuga, insa fata nu a fost atat de iute de picior. Politistii au prins-o iar ceea ce au gasit in geanta ei a lasat pe toata lumea cu gura cascata!
Tinerii au furat kilograme intregi de aur si obiecte de valoare, apoi le-au ascuns in scutece, pentru a nu fi descoperite. Cei doi barbati care au fugit erau responsabili cu obtinerea marfii, in timp ce fata avea grija sa o vanda caselor de amanet.
Femeia care a incaput pe mainile oamenilor legii si-a plans amarul si le-a povestit tot politistilor. Asa au aflat agentii intregul fir al povesti. Acum, ei ii cauta pe ceilalti doi barbati, care risca ani grei de puscarie in cazul in care vor fi prinsi.

Citeste si: Turiste jefuite intr-un pub din Iasi
Adauga un comentariu