Sport

Infrangere la scor de tenis pentru Navobi

Publicat: 08 sept. 2013
1

In primul meci din Superliga feminina de fotbal, echipa ieseana Navobi a pierdut confruntarea cu Fair Play Bucuresti cu un scor de tenis 6-2, dupa ce la pauza a fost 3-1. Desi au început bine jocul, au dominat mijlocul terenului si au avut posesie superioara, golurile luate prea usor de portarul debutant au demoralizat echipa facând-o sa nu se concentreze la finalizare, irosind numeroase ocazii de a marca si a obtine un rezultat bun. De mentionat este si faptul ca iesencele au avut in teren 5 junioare, 4 dintre ele fiind sub 15 ani si debutante in fotbalul feminin. Pentru Navobi au marcat Iulia Giurgica si Corina Musteata.

„Ne-am batut singuri.  Am avut un joc slab, timorat, lipsit de luciditate, pe un teren tare si denivelat, iar greselile personale si lipsa de experienta ale unor jucatoare au fost criteriile care au facut departajarea între echipe si au dat castigatoare echipa bucuresteana! Mai avem mult de lucru si, de asemenea, mai avem nevoie de cateva jucatoare care sa ne completeze lotul. Fiecare meci va trebui tratat cu seriozitate si speram astfel sa reusim sa ne atingem obiectivul, acela de a ramane in Superliga”, a declarat Adrian Ambrosie, manager CS Navobi Iasi.

Echipa: Catalina Cojocaru (’46 Madalina Petria) – Ana Maria Rosu (’85 Aura Gheorghita), Iulia Giurgica, Larisa Ambrosie, Roxana Prodan – Ana Foia (’80 Andrea Grigoras), Mihaela Ghebanoaei, Rahela Gangal, Georgiana Ilas (’46 Simona Anastasiu) – Andreea Ceausu (’49 Stefana Ciobanu), Corina Musteata. Antrenori: Adrian Ambrosie – manager echipa, Marius Ciutacu – antrenor portari, Justine Prata – antrenor secund. Urmatorul meci va avea loc sâmbata 14 Septembrie ora 10,00, teren sintetic Copou intre CS Navobi Iasi – FCM ASA Targu Mures.
Adauga un comentariu