Local

Infractor arestat pentru ca a vrut sa fuga din tara

Publicat: 18 oct. 2011
1

Un barbat de 32 ani a fost arestat pentru 30 zile din cauza ca a vrut sa iasa din tara, desi ii era interzis sa paraseasca localitatea. Acesta avea emisa pe numele sau, de catre Judecatoria Raducaneni, masura de a nu parasi localitatea. Luni, instanta a dispus înlocuirea acestei masuri cu arestarea preventiva pe o perioada de 30 zile.

Petrica M., din Iasi, era cercetat pentru comiterea infractiunilor de trecere frauduloasa a frontierei si contrabanda. Se pare ca ieseanul a încalcat masura obligatorie de a nu parasi localitatea. El a fost depistat de oamenii legii duminica, în Vama Bors, în timp ce încerca sa plece din tara.

Un alt iesean a avut aceeasi soarta, acesta fiind arestat pentru o perioada de doi ani pentru infractiunea de furt calificat. Viorel V., de 33 ani, din comuna Miroslovesti, a fost prins luni dimineata. Barbatul se ascundea de autoritati, fiind urmarit national de pe 29 septembrie în baza mandatului emis de Judecatoria Pascani. Sub escorta, politistii l-au dus la Penitenciarul Iasi pentru a-si ispasi pedeapsa.
Adauga un comentariu