Eveniment-Social

Informatii INCENDIARE din lumea medicala! Droguri, batai si sex la un spital din Iasi. Orbit de gelozie, un amant a dat totul in vileag

Publicat: 10 ian. 2017
1
@ A inceput ancheta la Spitalul de copii Sf. Maria din Iasi @ Orbit de gelozie, amantul unei asistente medicale a provocat un imens scandal @ Lucruri ingrozitoare ies la iveala

Scandalul provocat de amantul gelos al unei asistente medicale de la Spitalul de copii Sf. Maria din Iasi a ajuns la comisia de disciplina. Luni, membrii comisiei au analizat documentele si faptele care s-au petrecut saptamana trecuta in unitatea medicala, pe baza referatelor intocmite de reprezentantii serviciului administrativ. Joi, 12 ianuarie, comisia de disciplina din cadrul spitalului se va intruni, din nou, pentru audierea martorilor: agentii de paza din spital, dar si politistii chemati la fata locului cand a avut loc scandalul.

Saptamana viitoare, membrii comisiei o vor audia pe asistenta medicala Cristina Bistriceanu, de a Clinica de Chirurgie Pediatrica. Amantul asistentei, Vasile Dragomanu, care isi desfasoara activitatea la un laborator din cadrul Universitatii Tehnice Gh. Asachi din Iasi, a mers saptamana trecuta la spital, pentru ca o banuia pe amanta ca il insala cu un coleg din clinica. Barbatul nu a fost oprit la poarta, desi nu mai era program de vizita si, pe fondul geloziei, l-a agresat pe presupusul iubit al amantei.

De garda era medicul Ovidiu Barbuta, seful Blocului operator, care a spus ca a auzit scandal pe holul de la lifturi si s-a deplasat imediat acolo. La fata locului a fost solicitat un echipaj de la firma de paza a spitalului si politistii de la Sectia IV. Oamenii legii l-au amendat pe scandalagiu si acesta a fost obligat sa paraseasca unitatea medicala.

Amanta va fi audiata saptamana viitoare

Imediat dupa scandal, asistenta medicala Cristina Bistriceanu s-a imbolnavit subit si a intrat in concediu medical. Conform normelor legislative, comisia de disciplina poate sa o sanctioneze cu retinerea a 10% din salariu pe o perioada de trei luni si, daca mai savarseste o abatere, abia atunci poate sa-i desfaca contractul de munca. Tot membrii comisiei vor stabili daca asistenta medicala va ramane, in continuare, sa profeseze la aceeasi clinica. Amanta angajatului de la Universitatea Tehnica nu este la prima abatere.

Acesta a mai fost sanctionata cu avertisment pentru ca nu si-a indeplinit sarcinile de serviciu. Pentru ca activitatea sa este la sala de operatie, de multe ori, in timpul interventiilor chirurgicale, iesea pe hol pentru a vorbi la telefon sau nu era atenta atunci cand medicul ii solicita sa faca anumite operatiuni. Conform informatiilor detinute, amantul a mai vizitat-o la spital si uneori chiar a lovit-o, deoarece este foarte gelos. Amanta nu a depus niciodata plangere impotriva lui Vasile Dragomanu. Cei doi au fost acuzati ca ar fi intretinut si raporturi sexuale in timpul garzilor pe care asistenta le efectua la spital.

Asistenta si amantul, consumatori de droguri?
In aceste zile, au iesit la iveala lucruri ingrozitoare cu privire la asistenta medicala, despre care personalul medical nu stie nimic. Una dintre rudele Cristinei Bistriceanu, angajata tot in sistemul medical iesean, i-ar fi informat pe medici ca, atat asistenta medicala, cat si amantul sunt consumatori de droguri. Ruda asistentei medicale a intrerupt relatiile cu aceasta, imediat dupa ce Cristina Bistriceanu l-a cunoscut pe actualul amant. Din spusele rudei, cei doi consuma droguri de mai mult timp.
Sotul a parasit-o din cauza infidelitatilor
Casnicia Cristinei Bistriceanu, in varsta de 43 de ani, s-a destramat tot din cauza infidelitatii asistentei medicale. Sotul, profesor de matematica, era inselat frecvent de ea si, la un moment dat, a decis sa puna capat mariajului, chiar daca la mijloc era vorba de un copil. Cei doi au o fata, eleva in clasa a X-a, la un colegiu din Iasi. Asistenta medicala a provocat un scandal de proportii la divort, fostul sot fiind obligat sa paraseasca locuinta. Din spusele apropiatilor, atunci cand sotul o acuza de infidelitate, Cristina Bistriceanu declansa un scandal monstru, iar profesorul ceda pentru ca, de cele mai multe ori, era de fata si copilul.Comentarii
Adauga un comentariu