National

Infimiera care si-a facut poza cu Gabriel Cotabita pe patul de spital, aparata de directorul spitalului

Publicat: 14 iul. 2015
1
Fotografia cu infirmiera in pat cu Gabriel Cotabita la Terapie Intensiva a starnit un scandal urias la Spitalul de Urgenta Floreasca. Oficialii institutiei s-au autosesizat si angajata a fost suspendata din functie pana la finalizarea anchetei. Prof. dr. Monica Pop sustine insa ca in imaginea respectiva se vede ca artistul era constient si ca poza a fost facuta cu acordul lui.
In timp ce toata lumea condamna gestul infirmierei de la Floreasca, managerul general al Spitalului Clinic de Urgente Oftalmologice din Bucuresti, Monica Pop, nu vede nimic scandalos in acea fotografie. 
„El era perfect constient acolo, nu era intubat. Daca a vrut sa faca o poza cu infirmiera, nu inteleg care e problema. Vedeti ca nu are niciun aparat pe el, e monitorizat doar. Daca domnul Cotabita a fost de acord sa faca acea poza, nu inteleg care e impedimentul. Daca nu a dorit, asta e problema lor”, a declarat Monica Pop.
La randul ei, presedinta Ordinului Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din Romania, Carmen Mazilu, apreciaza ca greseala infirmierei de la Floreasca a fost ca a publicat fotografia.Adauga un comentariu