Local

Inedit! Un nou tip de afacere a aparut in Iasi

Publicat: 25 mart. 2014
1

O ieseanca a dezvoltat impreuna cu cativa prieteni una dintre cele mai inedite afaceri online care in scurt timp ii va aduce profituri frumusele. Cunostintele de IT si experienta in domeniu au determinat-o pe Georgiana Iacob sa creeze in scurt timp un site cu o baza de date cu toate restaurantele care fac livrari la domiciliu in orasul Iasi. Prin intermediul site-ului, consumatorii pot comanda diverse mancaruri pe baza pozelor reale, facute de o echipa de profesionisti, pentru a fi siguri ca primesc ceea ce comanda. Fie ca vor meniuri mai scumpe sau mai ieftine, clientii au de unde alege.

„Nu vrem ca acestia sa fie indusi in eroare de poze salvate de pe internet, iar cand le ajunge mancarea la domiciliu sa nu aiba nicio legatura cu ceea ce vad in pozele de pe site-uri. Aici, ce comanzi, aia primesti! Iar in al doilea rand, avem implementat un algoritm de calcul pentru calorii, proteine, glucide, lipide si alte informatii nutritionale de interes major”, a spus Georgiana Iacob.

Astfel, clientii stiu exact ce si cat mananca. De asemenea, in momentul in care va fi lansata si aplicatia pentru telefon, utilizatorii vor putea vedea pe harta unde se afla curierul cu comanda lor si astfel vor sti exact cat dureaza pana ajunge la ei. „Am zis sa le aducem diversitate oamenilor si am inceput sa cautam toate restaurantele din Iasi. Pozele de pe site sunt reale, totul este gratuit pentru cei care vor sa vada fotografiile si sa isi faca o idee asupra a ceea ce prezentam si ulterior sa comande. Pana acum, avem deja 15 restaurante si vrem sa mai adaugam din Iasi, dar si sa ne dezvoltam la nivel national. CocoManda este o platforma ce contine un website si o aplicatie mobile pentru iOS si Android. Aceasta din urma va fi lansata in curand, insa site-ul il puteti vizualiza oricand pe http://www.cocomanda.ro.”, a adaugat Georgiana Iacob.
Comentarii
Adauga un comentariu