Local

Indonezia isi deschide centru de promovare la Iasi

Publicat: 10 apr. 2014
1

Ambasadorul Indoneziei în România, Excelenta Sa Diar Nurbintoro, s-a întâlnit ieri cu viceprimarul Mihai Chirica la Palatul Roznovanu. Cei doi oficiali au discutat în principal despre situatia economica a Iasului si a întregii Regiuni de Nord-Est.

Un alt punct de interes pentru delegatia din Indonezia a fost viata culturala si educationala a municipiului Iasi, Excelenta Sa fiind la curent cu activitatea culturala a celui mai important oras din Regiunea de Nord-Est. Excelenta Sa a mai precizat ca ar dori sa revina în Iasi în luna iunie cu o delegatie de oameni de afaceri din Indonezia pentru a putea identifica oportunitati investitionale si schimburi economice durabile cu mediul de afaceri din Iasi.

„Excelenta Sa si-a aratat intentia de a deschide la Iasi un centru care sa promoveze Indonezia în ceea ce priveste cultura, traditiile si turismul. Vom discuta aplicat acest aspect în luna iunie, când va reveni în fruntea unei delegatii de afaceri.

Vom discuta atunci modalitatea cum acest proiect sa fie pus în practica. Strategia noastra este sa devenim interesanti si atractivi pentru mediul de afaceri din Indonezia”, a mai afirmat viceprimarul Mihai Chirica.
Adauga un comentariu