National

„Individul” Tariceanu, reactioneaza dupa declaratiile presedintelui Iohannis

Publicat: 19 oct. 2016
1

Calin Popescu Tariceanu a reactionat miercuri dupa ce cu o zi inainte Klaus Iohannis l-a numit „acest individ” in momentul cand a fost intrebat despre apelul presedintelui Senatului privind nevotarea cererilor DNA ce ajuns in Parlament.

„Nu stiu daca presedintele a fost foarte inspirat, ieri. Am fazut in ultimele zile diverse comentarii si forme de adresare la persoana mea, pe care le consider nepotrivite”, a spus Tariceanu.

Incercand sa lamureasca controversele aparute dupa apelul sau din weekend, Tariceanu a afirmat ca nu este anti-justitie pentru ca „nimic nu poate exista fara justitie, dar in momentul in care justitia este folosita pentru atingerea si pentru realizarea jocurilor politice, atunci aceea nu mai este justitie”.

Presedintele Senatului i-a cerut lui Klaus Iohannis sa se uite la ce a realizat el in mandatul de premier intre 2004 si 2008 inainte de a-l numi „acest individ”.

„Cand o sa aiba aceleasi realizari, atunci sigur ca o sa putem sa incepem sa ne apelam asa, intr-o formula mai putin protocolara” a precizat Tariceanu.

Seful statului declarase marti legat de Tariceanu ca e satul de „acest individ” si de atacurile sale impotriva justitiei pentru a isi scapa prietenii.

„Cu acest individ ne-am lamurit. Are un discurs antijustitie si vrea sa scape de justitie. Spun individ pentru ca mi-e foarte greu sa cred ca un intreg partid este de acord cu un astfel de discurs antijustitie. Eu nu cred asa ceva” a afirmat Iohannis.

„Pe de alta parte, va fi destul de simplu sa vedem ce se doreste. Eu cred ca acest individ nu vrea numai pe el sa se scape, vrea sa scape si cativa prieteni si e suficient sa vedem cine va ajunge in saptamanile urmatore in Parlament ca sa fie votat pro sau contra urmarire penala si o sa vedem din cine se compune gasca despre care se vorbeste”, a mai adaugat presedintele.
Adauga un comentariu