Eveniment-Social

Independentul fantoma din CL are noi idei traznite. Stadionul din Copou, transformat in toaleta publica

Publicat: 25 iul. 2016
1

@ Aliatul liberalilor din Consiliul Local Iasi a venit cu noi idei fanteziste despre organizarea unui festival de muzica la Iasi @ Chiar daca municipalitatea a demarat deja procedurile pentru un festival de rock pe regim camping, independentul Andrei Postolache persista in alte variante fanteziste @ Acesta propune si un plan demarat abia din toamna, fara a avea si o locatie clara

Dupa ce a anuntat ca prefera ca Iasul sa-si piarda identitatea culturala pentru a face un festival de muzica plagiat dupa cel de la Cluj, un consilier local din Iasi vine cu noi teorii fanteziste. Indepedentul Andrei Postolache sustine ca a gasit formula pentru ca la Iasi sa vina timp de trei zile peste 50.000 de fani ai muzicii. Concret, acesta sustine aceleasi teorii clasice: ca ar creste economia, ca s-ar crea locuri de munca si ca turismul s-ar revigora. Aceste detalii le-ar putea spune si cu copil de generala.

Numai ca Postolache nu explica clar si ce ar trebui sa se faca. Alesul local persista in ideea ca municipalitatea sa aloce circa un milion de euro pentru acest eveniment la prima editie, dupa ce acum cateva zile a refuzat sa redea Iasului un patrimoniul cultural de 1,6 milioane de euro pentru ideea unui festival fantezist. In plus, Postolache uita ca deja municipalitatea a anuntat ca la anul va fi organizat un festival rock pe o perioada de trei zile si care va reuni peste 30 de trupe si artisti din tara si strainatate. Consilierul nu a specificat asta si sustine in continuare ca ideea ii apartine. In plus, desi primaria a aratat ca festivalul ar urma sa se tina la Complexul Era, Postolache vede mai degraba zona stadionului Emil Alexandrescu una viabila. Insa cum poate fi organizat un festival pe o perioada de trei zile in Copou pe regim camping? Municipalitatea a lansat ipoteza unui festival de rock pe regim camping, iar Complexul Era s-ar plia cel mai bine. In plus, in Copou ar fi probleme si cu toaletele, cu cazarile si nu numai.

„Un festival de o asemenea anvergura în Iasi ar creste atractivitatea orasului, ar ajuta universitatile sa atraga mai multi studenti, ar aduce bani în Iasi, ar creste economia locala, ar crea noi locuri de munca, ar revigora turismul în zona si ar vitaliza piata de evenimente locale, fiind un semnal ca si la noi se pot organiza evenimente de masa, de anvergura, cu succes. Nu în ultimul rând, ar fi un eveniment care ar creste calitatea vietii iesenilor, oferindu-le o noua si semnificativa optiune de divertisment. La prima vedere, tinând cont ca zona electronica si indie este acoperita prin alte festivaluri din tara, ar merita investigat un festival rock si hip-hop, insa decizia finala va reiesi dintr-o analiza mai detaliata”, a sustinut Postolache.
Comentarii
  • Va deranjează ideile d-lui Postolache?Va este teama de un festival muzical? Este OK !Se vede bine ca cineva se teme de acest ,, independent”.Si va deranjează ?Asa si trebuie:dormiți mai puțin ,atât voi cât si cei pe care-i slujiți .Ochii si urechile democrației din Iasi.

  • Doamneeeee, cat de idiot poate fi ateul asta. Normal, fiind ateu Dumnezeu nu i-a dat si minte !!! Cum creezi tu ma locuri de munca in 3 zile ? Cum cresti tu economia cu 3 zile de chef? Cum atragi tu studenti cu 3 zile de chef ? Idiotule, toate astea se fac in urma unul plan, a unui proiect elaborat si implementat in timp de specialisti NU ca urmare a unui chef de 3 zile . IDIOTULE !!! Numai la bautura si femei iti sta capul ala gol. Nu m-as mira daca la un test antidoping ai face analizele praf. Esti praf (alb) ,,amice”. Ai prostit 2000-3000 de ieseni sa te voteze si acum debitezi numai prostii. Normal ca ai facut si alianta, cu cine se putea altfel daca nu cu retardatii incompetenti de liberali. Tu si Boz, prostii Consiliului Local Iasi. Pata neagra si gretoasa a Consiliului Local Iasi.

    • Pentru ca parul destept a parasit capul prost al acestui mascarici, probabil ca spera sa obtina niste bani pentru implant de par in Turcia. Vai de el, natang cum e nu realizeaza ca nici implantul nu-l ajuta, creierul lui e nedet precum patinoarul.
      Mai cinstit ar fi sa-si dea demisia, oricum a intrat in CL pe usa din dos.

Adauga un comentariu