Actualitate

Incredibil. Un traseist condamnat la puscarie face presiuni sa intre in Parlament

Publicat: 18 sept. 2016
1

@ Cel mai traseist demnitar al Iasului vrea cu disperare sa prinda un nou mandat in Parlamentul Romaniei @ A ajuns chiar sa inventeze reusite pe care si le promoveaza singur @ Culmea situatiei, promoveaza combaterea evaziunii fiscale, dupa ce tocmai a fost condamnat la puscarie pentru ca a inselat statul roman

Unul din cei mai penibili parlamentari pe care i-a avut Iasul in ultimii 26 de ani iese din nou la rampa. Senatorul fantoma Ionel Agrigoroaei cauta cu orice pret sa prinda un nou mandat dupa alegerile din luna decembrie. Agrigoroaei, poate cel mai traseist dintre demnitarii ieseni, a ajuns sa viseze din nou cu ochii deschisi, in speranta ca se va regasi pe liste. Asa a ajuns acum la PSD, dupa ce a trecut pe la PDL, PP-DD, UNPR, a fost independent, a revenit pe rand la UNPR, PP-DD, a cochetat cu PMP, noul PDS si a ajuns in final la PSD.

Senatorul iesean a fost condamnat la doi ani si patru luni de inchisoare cu suspendare, dupa ce, impreuna cu sotia, fratele si cumnata, s-a folosit de acte false pentru a lua mai multe credite de la banci. Sentinta a fost pronuntata de magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ). Cu toate acestea, Agrigoroaei pozeaza in continuare intr-un om cinstit si onest, care a facut numai bine judetului Iasi si locuitorilor sai. Iata ce a spus Agrigoaroaei despre candidatura sa.

„Daca as fi candidat dupa legea votului uninominal, asa cum a fost acum 4 ani, ar fi fost o certitudine ca voi fi din nou în Parlament, raportat la rezultatele ultimelor sondaje privind activitatea mea. Dar dupa noua lege electorala, totul depinde daca cineva vrea sa te puna sau nu, si pe ce loc, pe o lista. Deci nu mai depinde de activitatea mea, sau de ce-si doresc oamenii. Depinde de cel care face lista”, a sustinut Agrigoroaei.

Pana acum, Agrigoroaei nu a facut absolut nimic pentru iesenii pe care i-a reprezentat in Parlament. In afara clasicelor intrebari, interpelari pe care le are fiecare demnitar si care sunt adresate Guvernului, Agrigoroaei nu s-a facut remarcat cu nimic. De altfel, iesenii din zonele Raducaneni- Schitu Duca sau Tibanesti nu l-au vazut pe Agrigoroaei la ochi in acesti patru ani si nimeni nu stie cum a contribuit acesta pentru imbunatatirea traiului in judet. Asta nu l-a impiedicat sa-si faca singur interviuri, in care sa-si laude activitatea profesionala „remarcabila”.

Asa a ajuns sa salveze economia statului roman cu sute de milioane de euro, dupa ce el ar fi sesizat statul roman in urma unor evaziuni fiscale. Tocmai senatorul care a fost condamnat la inchisoare cu suspendare pentru ca a pacalit statul roman. In plus, Agrigoroaei se lauda ca el a fost cel care a insistat pentru alocari de fonduri in Iasi, pentru drumuri sau scoli. Acum a ajuns sa se roage de Liviu Dragnea, seful PSD, pentru a i se gasi si lui un loc pe listele pentru un nou mandat de senator.
Comentarii
    • Acest ciocardel chiar nu mai are nici o limita. Pomanagiu ca si toti ceilalti traseisti care se milogesc doar, doar vor mai prinde un mandat de dormit in parlament.

    • Antonel-a curvet batrana tare iti mai place carnitza tanara ….dar s a te vad cand ..lin-dicul” de senator nu mai e cui o s-0 mai su-gi….nebunooo !!!

  • El ştie că acolo e locul lui lângă ceilalţi puşcăriaşi care nu sunt puţini în parlamentul Romăniei. Sunt destui care au stat în puşcărie şi tot fec legi. Mi-amintesc de Becali GIGI care era şeful comisiei juridice în parlament,sau Dragnea care are dosar penal dar e mare mahăr la nivel de ţară şi câţi ca ei…câţi ca ei…unul în plus ce mai contează…lumea îi votează căci românul întoarce şi celălalt obraz aşa îl învaţă prefericiţii părinţi cu maşini scumpe, telefoane răcnet …

Adauga un comentariu