Eveniment-Social

INCREDIBIL! Un catun din judet a ramas izolat intre nameti

Publicat: 08 ian. 2015
1

Zapada si gerul din ultimele zile au continuat sa puna probleme soferilor care s-au incumetat sa circule pe drumurile din judetul Iasi. Chiar daca nu a mai nins abundent, pe cateva drumuri din judet se circula cu dificultate, utilajele de deszapezire facand cu greu fata. Pe aproape zece drumuri, ieri inca se circula cu dificultate, dupa ce utilajele au deszapezit arterele respective pe un fir de mers, in timp ce DJ din zona satului Tufestii de Sus, comuna Scanteia, era in continuare blocat.

„Se lucreaza intens in acea zona pentru deblocarea drumului. Este vorba de un catun cu zece case care a ramas izolat. In restul judetului, se lucreaza la indepartarea zapezii de pe carosabil. Acum se circula pe un singur fir, urmand ca in scurt timp circulatia sa fie reluata la parametrii normali”, a spus Daniel Minciuna, directorul Directiei Judetene de Administrare a Drumurilor si Podurilor Iasi.

Pe sectorul de drumuri nationale Iasi s-a actionat cu 12 autoutilaje si s-au raspandit 15 tone de material antiderapant astfel: DN 2, DN 24, DN 24C, DN 28, DN 28A, DN 28B, varianta ocolitoare 28D, varianta de trafic greu al soselei de centura. La aceasta ora, circulatia se desfasoara in conditii normale.
Comentarii
Adauga un comentariu