Magazin

INCREDIBIL. S-a luat la intrecere cu metroul si a CASTIGAT – FOTO, VIDEO

Publicat: 24 sept. 2014
1
Te-ai intrebat vreodata daca este mai bine sa mergi pe jos decat cu un mijloc de transport, intrucat ai avea sanse sa ajungi mai repede la destinatie? Daca da, atunci te vei bucura sa afli cum un londonez a reusit sa demonstreze ca mersul pe jos este solutia ideala pentru cei care fac naveta. James Heptonstall s-a filmat in timp ce s-a luat la intrecere cu un metrou.

Barbatul a coborat intr-o statie, in timp ce prietenul sau, Noel Carroll, a ramas in metrou pana la urmatoarea statie. James a parcurs pe jos, in fuga, distanta dintre cele doua statii, ce a inclus 75 de trepte, mai multe strazi si diverse bariere, acesta reusind sa se urce in acelasi metrou, in timp record. James, in varsta de 30 de ani, a povestit ca a fost inspirat de filmari similare realizate in alte orase din Europa.

„A fost un test. Am vazut oameni indurand conditiile din mijloacele de transport si realizand filme despre aceste probleme, pe care le-au publicat pe internet. Pana acum, in Londra nu s-a facut nimic. Si eu folosesc metroul si nu este o experienta placuta. Uneori prefer sa alerg sau sa merg cu bicicleta”, a spus James.Adauga un comentariu