Magazin

INCREDIBIL: O lupta intre un rechin si un crocodil. Vezi cine a castigat

Publicat: 08 aug. 2014
1
Intr-o croaziera pe raul Adelaiden, un turist australian din Kakadu, Australia, a ramas fara cuvinte in momentul in care a vazut un lucru neobisnuit: confruntarea dintre un crocodil si un rechin.
Andrew Paice a reusit sa surprinda momentul cand un crocodil, lung de 5,5 metri, botezat Brutus de catre organizatorii croazierelor de pe acel rau a atacat un rechin. Anterior, Brutus fusese vazut cand se ospata cu carne de bivol, potrivit ABC News.
Citeste si:A bagat FRICA intr-un oras intreg. Oamenii AU INGHETAT cand au vazut ce iese din apa – FOTO
„Brutus e un crocodil chiar celebru in zona, iar ghidul nostru il facuse sa sara destul de mult pentru a-si primi hrana. Eram aproape de finalul croazierei si hranisem toti crocodilii de pe rau, cand il vedem pe Brutus avand ceva in gura. Ghidul a intors barca si am vazut ce avea intre falci: un rechin, care inca se zbatea. Nici prin cap nu-mi trecuse ideea ca un crocodil poate vana un rechin. De fapt, toata lumea era uimita“, a povestit pentru Daily Mail, Andrew Paice.
Ghizii sustin ca Brutus ar avea aproximativ 80 de ani, ii lipseste un picior din fata si o buna parte din dinti. Cu toate acestea, crocodilul a reusit sa ucida rechinul-taur dupa ce l-a prins intre falcile sale. Fiica lui Paice a fost „marcata“ de aceasta experienta, care i-a lasat fara cuvinte si pe ghizi. „Ghizii nostri turistici, Morgan si Harry, au facut acest lucru (n.r.-traseul pe rau) de aproape 30 de ani si nu a vazut ceva asemanator“, a adaugat Paice pentru ABC News.
Citeste si: Aceste animale ar trebui sa-si vada de „treaba” lorAdauga un comentariu