Actualitate

INCREDIBIL! Marius Bodea a fost pus sa distruga PNL, la Iasi. Alina Gorghiu si Vasile Blaga au ales banii lui Relu Fenechiu

Publicat: 11 iul. 2016

@ Decizie soc la varful unui partid politic din Iasi @ Un personaj care a pierdut lamentabil alegerile locale a ajuns sa fie numit sef pentru intreaga structura judeteana @ In urma unor presiuni venite pe filiera Fenechiu-Adomnitei, directorul Marius Bodea a fost cocotat sef peste filiala judeteana PNL Iasi @ Decizia a provocat haos in partid, liberalii fiind in pragul unui razboi intern

Situatie absurda, la Iasi. Un individ care a iesit pe usa din dos, care a pierdut alegerile locale de o maniera categorica, a ajuns sa fie numit seful unei organizatii judetene. Marius Bodea, candidatul PNL la Primaria Iasi, a fost numit ieri la conducerea organizatiei judetene a partidului, printr-o decizie luata de Biroul Permanent National.

Culmea, desi Bodea a fost penibil in aceste alegeri, a dus filiala la vale si a obtinut unul din cele mai slabe scoruri de la ultimele scrutinuri electorale, liberalii au gasit de cuviinta sa-l puna sa conduca partidul pentru alegerile parlamentare, ce vor avea loc la finalul acestui an. Liberalii aveau de ales intre senatorul Dumitru Oprea si deputatul Costel Alexe, copresedinti in exercitiu, dar si Marius Bodea, la acel moment presedinte al organizatiei municipale. Surse din PNL au aratat ca pentru Bodea s-a negociat la sange in ultima perioada si ca un cuvant greu de spus l-a avut Cristian Adomnitei, fostul presedinte al PNL Iasi, anchetat in prezent pentru fapte de coruptie comise la varful Consiliului Judetean.

De altfel, se pare ca pentru Bodea s-au negociat chiar si sume generoase de bani, ca acesta sa poata detine controlul in partid. Cum este pupilul puscariasului Relu Fenechiu si aghiotantul lui Adomnitei, este clar cine urmeaza sa decida in perioada urmatoare in PNL Iasi.  Organizatia judeteana a PNL Iasi a ajuns practic in pragul unui razboi civil. Daca saptamani bune dupa alegerile locale, sute de oameni din organizatie i-au cerut capul lui Bodea, iar gastii acestuia de lipitori de afise sa faca un pas in spate, dupa situatia de ieri lucrurile vor intra intr-o alta etapa.

Citeste si:  Uluitor! Capii PNL Iasi, gata sa fie linsati de oamenii din partid. Atacul este fara precedent

Devine evident ca luptele interne nu se vor incheia si ca tabara anti-Bodea va incerca sa demonstreze ca decizia lui Blaga si Gorghiu a fost luata dupa cum au dictat Fenechiu si Adomnitei si ca nu s-a tinut cont de parerea membrilor de partid. Ce credibilitate mai poate avea Bodea si echipa acestuia in fata alegatorilor, cat timp nu au demonstrat ca au facut ceva pentru ieseni? Liberalii de la Bucuresti nu au tinut cont ca in campania pentru primarie Bodea a lucrat murdar si ca a patat imaginea tuturor liberalilor prin fituici mizerabile la adresa contracandidatilor, prin atacuri suburbane si folosirea minorilor in batalia electorala. Este clar ca Alina Gorghiu si Vasile Blaga habar nu au ce se intampla in teritoriu si ca au vandut functia de presedinte al PNL Iasi in schimbul unei sume importante de bani, oferita de cuplul nociv Relu Fenechiu – Cristian Adomnitei. 

Atac la contestatari

Desi toti liberalii stiu de conflictele interne, de modul discretionar prin care au fost alesi lipitorii de afise ce au intrat in CL de pe listele PNL, Bodea vrea sa arate ca are totul sub control. Ba chiar i-a amenintat voalat pe cei care s-au ridicat impotriva sa.

„Birourile de conducere de la toate nivelurile filialei trebuie revigorate, astfel încât sa coagulam energiile creatoare în perspectiva bataliei electorale ce urmeaza. Membrii si simpatizantii PNL, forta tacuta a acestui mare partid, vor fi implicati în tot acest proces de pregatire a proiectelor urmatoare. Respect parerile divergente ale colegilor din PNL cu privire la viitorul filialei si o voi face tot timpul, pâna la limita în care acestea servesc binelui PNL si al comunitatii. Decizia Biroului National al PNL valideaza munca mea si a tuturor celor care s-au implicat în precampania si campania ce tocmai s-au incheiat. Vocea celor care trudesc pentru ca idealurile politice ale filialei sa fie transpuse în politici publice va fi mereu auzita atât timp cât voi avea putere de decizie. Meritocratia, corectitudinea în relatia cu fiecare membru, precum si promovarea pe criterii transparente vor fi principiile pe care mi-am cladit si îmi voi cladi leadershipul”, a sustinut Bodea.

Citeste si:  INCENDIAR! PNL Iasi se dezintegreaza. Scene de cosmar in sediul partidului. Marius Bodea arunca filiala in aer

Surse din PNL au aratat ca, odata cu numirea lui Bodea la varful partidului, tot mai multi oameni cu state vechi din partid au aratat ca prefera sa faca un pas in spate sau sa se retraga din formatiune, pentru a nu-i mai face acestuia jocurile.
Comentarii
  • Partid de HANDICAPATI ! Nu-i P.N.L. ci-i P.D.L., cei care-au distrus Romania, cu Basescu si cu Boc .Ce tot ne flendurim asa tare,nu mai avem minte ? Un partid condus de un Bleg si o chioara ! Bine ca l-a pus si pe bodirla asta la Iasi …”Succesul ” e asigurat . La pulivara ! In toamna .

  • E asa de simplu! Daca majoritatea membrilor de partid din filiala ar fi uniti, ar fi ****** la ureche sa indeparteze pe toti acolitii lui Relu! Dar la noi e boala grea chestia asta cu unitatea! Asa-i croit poporul asta, din foarte multe cozi de topor! Dati-i domnilor jos pe fenechioti prin solidaritate si o sa vedeti ca nu o sa poata spune nimic nici Alinuta si nici Buldogul blatist!!!!!

  • Mai zilele trecute era un articol cum ca justitia ar fi redus ceva din datoria lui fene, acum vedeti ca are bani sa-l puna bine pe bordea? Nu merita majuscule in nume.

Adauga un comentariu