International

INCREDIBIL! La 29 de ani ARE 14 copii

Publicat: 02 oct. 2016
1
Povestea unui cuplu de tineri a facut inconjurul lumii. Desi are doar 29 de ani, Augustina este mama a 14 fete. Dorinta arzatoare a femeii este sa dea nastere si unui baietel. Jose (30 de ani) si Augustina Higuera (29 de ani) formeaza cea mai ciudata familie. Tinerii au deja 14 fete, dar marturisesc ca nu se vor opri aici si asta deoarece ei isi doresc cu ardoare si un baiat.
Chiar daca in urma cu doi ani doctorii i-au spus tinerei mamici ca nu va mai putea ramane insarcinata, femeia le-a demonstrat ca se poate si in urma cu doua luni a adus pe lume doua fetite gemene. Ea a spus insa ca nu se lasa pana nu va aduce pe lume si un baiat, scrie mirror.co.uk. 
„Ne dorim din tot sufletul un baietel. Asa ca vom tot incerca. Am fost binecuvantati cu fetele, dar Joe este in minoritate. Sunt norocoasa si imi place sa raman insarcinata. Nu am avut niciodata probleme, asa ca nu e mare scofala. Daca e nevoie sa mai avem inca 10 copii pana cand vom avea un baietel, atunci asa sa fie”, a declarat femeia. Comentarii
Adauga un comentariu