National

INCREDIBIL! INJURATURILE LUI VADIM, pe siteul oficial la Parlamentului European

Publicat: 27 apr. 2014
1

Articolele din “Tricolorul” si “Romania Mare” sunt publicate fara niciun fel de interventie editoriala din partea functionarilor europeni care gestioneaza aplicatia EP Newshub, langa discursurile unor politicieni de talia lui Martin Schulz sau Astrid Lulling.

Toate informatiile publicate de actorii politici din Parlamentul European intr-un singur loc: aceasta a fost ideea care a stat in spatele crearii aplicatiei EP Newshub, un instrument online dezvoltat de catre Parlamentul European in urma cu doi ani. Aceasta aplicatie aduna, aproape in timp real, toate informatiile publicate de deputati europeni pe canalele lor de comunicare; website-uri, bloguri, Facebook, Twitter, YouTube. Aplicatia actioneaza ca un serviciu de stiri instantaneu, afisand informatii din ultimele cinci zile.

Citeste si Care sunt beneficiile pe care le pierde Vadim Tudor daca nu obtine al doilea mandat de

Printre deputatii romani care au dorit sa se foloseasca de aceasta aplicatie se numara si liderul Partidului Romania Mare, Corneliu Vadim Tudor. Si astfel, pagina oficiala a Parlamentului European a ajuns sa promoveze, probabil in necunostiinta de cauza, continutul ziarelor de casa ale lui Vadim, „Tricolorul” si „Romania Mare”, articole pe care „Tribunul” le afiseaza aproape zilnic pe pagina sa oficiala de Facebook. Limbajul folosit in cele doua ziare nu se preteaza deloc cu cel folosit de obicei in mediul parlamentar de la Bruxelles si Strasbourg, insa „pamfletele” lui Vadim sunt publicate fara niciun fel de interventie editoriala din partea functionarilor care gestioneaza site-ul Parlamentului European.

Citeste si Toti il stim pe Vadim Tudor dar cati ii stiu pe fratii tribunului?

„Libertatea” va ofera cateva fragmente dintr-un astfel de text publicat recent pe EP Newshub, despre fostul primar al Clujului, Gheorghe Funar, rivalul politic al lui Vadim: „Funar, vipera spurcata / Fara mama, fara tata / M-ai tirit prin tribunal / Dar te-ai facut de fecale / Toata lumea te injura /  Nu ti-ai tras un glont in gura?  / Tradator nerusinat / Inca nu te-ai spinzurat? (…) Tu, tigane unguresc / Avorton diavolesc / Ai fost un simplu primar / Diliman si colivar (…) Eu te-am curatat de rapan / Pe burta si gitul teapan / Dar tot jegos ai ramas / Baga-ti-as belciug in nas (…) Fireste, eu sint de vina / C-am tinut asa jivina / Ca acest Funariot / In loc sa i-o trag in bot”.

Citeste si Vadim Tudor, declaratie inedita: „Voia dragoste cu forta”

Deputatul Vadim, extrem de modest: locul 742 din 766 in Parlamentul European

Desi in cinci ani petrecuti la Bruxelles nu si-a trecut in palmares decat 29 de discursuri a cate un minut sustinute in plen, „performanta” care-l claseaza pe locul 742 printre cei 766 de europarlamentari din cele 28 de state membre (conform portalului MEP Ranking), „Tribunul” incearca sa obtina un nou mandat in urma alegerilor din 25 mai, el aflandu-se in fruntea listei depuse de PRM la Biroul Electoral Central. Doar doi europarlamentari romani au fost mai slabi decat Vadim in acest mandat: liberalul Ovidiu Silaghi (doar 8 activitati in palmares) si colegul de partid al „Tribunului”, Dan Dumitru Zamfirescu, care n-are nicio activitate in palmares, fiind cel mai modest politician dintre cei 766 de deputati europeni. Sa nu uitam insa ca ambii au devenit europarlamentari abia in 2013, in timp ce Vadim si-a inceput mandatul in 2009.

Sursa: libertatea.ro
Adauga un comentariu