International

INCREDIBIL! Fata de la pagina. 3, RECRUTATA de ISIS

Publicat: 05 sept. 2016
1
Un model care a pozat pentru Pagina 3 din ziarul britanic The Sun a intrat in vizorul ISIS care incearca sa o recruteze pentru a se casatori cu unul dintre membrii gruparii.
KImberley Miners, in varsta de 27 de ani, a vorbit de mai multe ori cu un luptator din Siria care incearca sa convinga femei sa plece din Marea Britanie si sa se mute in Siria. Politia se teme acum ca fata ar fi dispusa sa faca acest gest, dupa ce s-a imprietenit pe Facebook cu barbatul care face recrutari penrtu ISIS, conform Click. Kimberley, care s-a nascut in Braford, pune in mod regulat poze cu luptatori care tin arme pe site-urile de socializare sub numele Aisha Lauren al-Britaniya. Desi autoritatile se tem ca se va alatura ISIS, fata sustine ca interesul ei pentru Islam are legatura cu dorinta ei de a-si gasi pacea. 
Tanara a mers de doua ori in Turcia si a stat in zone apropiate de granita cu Siria. Ea a declarat ca i s-a spus ca ISIS incearca doar sa protejeze religia islamica, dar a recunoscut ca implicarea ei i-a adus doar probleme. „Daca esti dezbracata, nimeni nu iti spune nimic. Cum porti un val insa, devii imediat extremist”. Adauga un comentariu