International

INCREDIBIL! Elvetienii AU REFUZAT marirea pensiilor

Publicat: 26 sept. 2016
1
Elvetienii NU vor pensii mai mari si accepta sa fie spionati. Elvetienii s-au pronuntat, intr-o majoritate covarsitoare, in favoarea legii ce autorizeaza serviciile secrete sa intercepteze comunicatiile telefonice si pe cele din mediu virtual. O a doua tema a referendumului a vizat majorarea cu 10% a pensiilor, propunere care a fost respinsa. 
Vezi si: Hotel UNIC in lume! Dormitorul este in Elvetia dar baia in……Franta 
Referendumul a avut alte doua teme. Prima a vizat majorarea cu 10% a pensiilor, la propunerea sindicatelor. Estimarile arata ca 60% dintre votanti au respins aceasta propunere. A fost respinsa cu 63% si propunerea ecologistilor de reducere a consumului de resurse naturale.Comentarii
  • Ceea ce vor si fac elvetienii e problema lor,nu si a Romaniei care nu are acelasi standard de viata ca a lor.La noi e nevoie stringenta de marirea a pensiei,sunt oameni care abia isi duc traiul de pe o zi pe alta,unii traiesc din mila trecatorilor pe strada,e nevoie si ca resursele naturale sa nu le mai dam in dreapta si in stanga companiilor straine,ca ne vor manca (,)cainii din traista mai tarziu!Si nu toate pensiile trebuie marite,cei cu pensii speciale,cu pensii de zeci de milioane pe luna nu au ce cauta…E vorba de pensiile alea mici,mici de pana in ,sa zicem ,10-15 milioane ,in conditiile instabilitatii leului care se afla pe nisipuri miscatoare,ca asa vrea cel mai ,,iubit ,,dintre pamanteni,d-l Isarescu!In conditiile cand mii de romani,nu numai pensionari, stau in carligul de undita la cheremul camatarilor bancari!

Adauga un comentariu