National

INCREDIBIL: Doua masini au derapat si au ajuns in aceeasi curte, la interval de doua ore

Publicat: 30 mart. 2013
1

Caz incredibil la Posada. Doua masini au cazut intr-o prapastie si au ajuns in curtea unei case, in numai doua ore. Proprietarii sunt disperati si au ajuns la capatul rabdarii. Se tem pentru vietile lor, mai ales ca numai in acest an, s-au mai trezit cu alte doua autoturisme in ograda.

Accidentele au avut loc pe DN1, la Posada, in judetul Prahova. Primul, in jurul orei 10,15. Intr-o curba, un sofer a pierdut controlul masinii, a iesit de pe sosea, a rupt gardul unei case si mai multi copaci, apoi a cazut in prapastia de cativa metri. Acolo se afla o gospodarie, iar masina a intrat direct in curte. Din fericire, soferul a scapat nevatamat si chiar s-a amuzat copios.

Nici nu au apucat sa scoata din prapastie masina si, la nici doua ore, un alt autoturism a ajuns in aceeasi curte. De data aceasta, sotia soferului a fost ranita si a fost transportata la Spitalul Sinaia.

Proprietarii casei sunt disperati. In afara de cele doua accidente de sambata, anul acesta, oamenii s-au mai trezit cu alte doua masini in curte. Se tem sa mai stea acolo. Proprietarii le cer autoritatilor sa ridice un parapet pe marginea soselei, ca sa nu se mai trezeasca si cu alte masini care aterizeaza in curtea lor.

sursa:rtv
Adauga un comentariu