Sport

INCREDIBIL! Dan Petrescu, cel mai bine platit antrenor din Liga 1 la ASA

Publicat: 08 iun. 2015
1

„Bursucul” este în proportie de 99,9% antrenorul lui ASA Targu Mures. Anuntul fusese facut si de Bogdan Mara, care va fi presedintele clubului, dar si de Claudiu Maior, viceprimarul orasului si membru în Consiliul de Administratie al echipei. „Daca nu va primi o oferta mai buna pâna marti (astazi – n.r.), Dan Petrescu este antrenorul lui ASA Târgu Mures”, a anuntat Maior.

Cum pâna acum „Bursucul” nu a primit nicio veste noua din Anglia, Rusia sau tarile arabe, de unde astepta o oferta care sa-l întoarca din drum, antrenorul de 47 de ani va fi prezentat oficial la Târgu Mures astazi. În schimb, Dan Petrescu va avea în contract o clauza prin care poate fi liber sa plece în momentul în care va primi o oferta mai buna din strainatate.

Desi clubul ardelean nu trece prin momente prea bune din punct de vedere financiar, primarul orasului, Dorin Florea, fiind urmarit penal pentru sponsorizarea din bani publici a clubului de fotbal, iar lotul risca sa se destrame, mai multi jucatori fiind tentati sa plece la alte echipe din Liga 1, ASA Târgu Mures face un efort financiar si-l va plati pe ”Bursuc” cu 250.000 de euro pe sezon, facând din Dan Petrescu cel mai bine platit antrenor din Liga 1.

Conducerea crede ca numirea unui antrenor cu nume, precum Dan Petrescu, ar aduce un capital de imagine imens echipei, urmând sa atraga sponsori si sprijin electoral pentru conducerea administrativa.
Adauga un comentariu