Eveniment-Social

Incredibil! Cristian Adomnitei, acuzat de hartuire in public

Publicat: 30 sept. 2014
1

Telenovela cu indepartarea fostului vicepresedinte al Consiliului Judetean Iasi din institutie, Victor Chirila, continua. Desi PNL a incercat sa-l scoata din ecuatie si sa vacanteze postul acestuia, majoritatea din CJ a scos proiectul de pe ordinea de zi a sedintei de ieri, iar Chirila va ramane in continuare printre alesii judetului. Mai mult, Chirila a tinut sa-i bata obrazul liberalului Cristian Adomnitei, sustinand ca acesta nu respecta legea, promovand astfel de proiecte in plina sedinta. Fostul sef din Casa patrata a sustinut si ca ar putea sa-i intenteze lui Cristian Adomnitei un proces pentru hartuire.

Solicit ca acest proiect sa fie scos de pe ordinea de zi. Voi intenta proces pentru hartuire daca nu se va ajunge la asa ceva. Nu se respecta legea„, a spus Victor Chirila. In schimb, Adomnitei a sustinut ca proiectul a intrat in sedinta la propunerea PNL, grup din care a facut parte si Victor Chirila.

Am primit o hartie de la PNL la Consiliul Judetean prin care Victor Chirila a fost exclus. Am facut pasii legali„, a mentionat Cristian Adomnitei. La vot, proiectul a fost scos de pe ordinea de zi, dupa ce majoritatea PSD-PPDD-PLR a votat pentru, in vreme ce PNL-PDL au votat impotriva, iar doi consilieri democrat liberali (Vasile Toma si Dorel Lebada) s-au abtinut de la vot. Intre Chirila si Adomnitei nu a mai existat cale de impacare dupa ce primul a decis sa candideze in aprilie la sefia PNL Iasi chiar impotriva actualului presedinte al CJ.
Comentarii
  • Dumneavoastra va plangeti de hartuire domnule Chirila?,,,ati uitat cum faceati si dvs altora acum ceva timp? Va meritati soarta din plin , chiar mai mult!Exista o rasplata pentru toate!

  • Nu stiu cat tupeu trebuie sa aveti sa spuneti ca va hartueste Adomnitei,ganditi-va la ce ati facut si dv, cate familii plang in urma influentei persoanei tale.RUSINE,VICTORE, MAI AI?

Adauga un comentariu