National

INCREDIBIL! Captura RECORD in Brasov! DIICOT confisca 64 de kilograme de cannabis

Publicat: 13 oct. 2016
1
Trei persoane au fost retinute si 64 de kilograme de cannabis au fost confiscate in urma a sapte perchezitii desfasurate de catre procurori DIICOT in judetul Brasov la suspecti de trafic de droguri.
Cei trei barbati retinuti erau monitorizati de catre procurorii Directiei pentru Investigarea Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) Brasov de cateva luni, potrivit directorului institutiei, Catalin Borcoman.
”Au avut loc sapte descinderi, iar intr-una dintre locatii a fost descoperita cantitatea de 64 de kilograme de cannabis. Cei trei suspecti au fost retinuti si sunt prezentati instantei cu propunere de arestare. Activitatea lor infractionala a fost monitorizata timp de mai multe luni“, a declarat Catalin Borcoman, seful DIICOT Brasov. 
Perchezitiile au avut loc miercuri, in casele celor trei suspecti din localitatea brasoveana Cristian.
”In cauza, exista suspiciunea rezonabila ca in intervalul septembrie – octombrie 2016, in baza aceleiasi rezolutii infractionale, inculpatul Constantinescu Adrian a pus in vanzare consumatorilor de pe raza judetului Brasov,  cannabis la pretul de 40 lei/gram iar in cursul lunii octombrie 2016 a detinut si i-a vandut inculpatului Ciocoiu Mihai-Gabriel diferite cantitati de cannabis la pretul mentionat”, se arata intr-un comunicat publicat joi de catre DIICOT.
Cele 64 de kilograme de cannabis au fost descoperite in casa unui singur suspect.
”In cauza s-a retinut ca la data de 12 octombrie 2016 inculpatul Vladuca Constantin-Orlando a detinut, in vederea comercializarii, in imobilul situat in localitatea Cristian, judetul Brasov, unde domiciliaza tatal sau, iar acesta locuieste fara forme legale, cantitatea de aproximativ 64,30 kilograme cannabis”, potrivit DIICOT
In urma perchezitiilor au fost confiscate si mai multe cantare electronice, dispozitive de maruntire (grindere) si un pistol cu aer comprimat, se arata intr-un comunicat al Politiei.
Cei trei barbati urmeaza sa fie prezentati, joi, magistratilor cu propunere de arestare preventiva, fiind acuzati de trafic de droguri de risc.Adauga un comentariu