Actualitate

INCREDIBIL! Aproape 50% din doctoratul lui Kovesi, PLAGIAT – FOTO

Publicat: 03 oct. 2016
1
Aproape jumatate din lucrarea de doctorat a Laurei Codruta Kovesi este plagiat. Este rezultatul softului anti-plagiat iThenticate dupa verificarile facute de Grupul de Investigatii Politice.
Astfel, capitolele 2, 3 si 4 sunt plagiate in proportie de 35%, iar capitolele 5 si 6 sunt plagiate in proportie de 50%. Grupul de Investigatii Politice va publica in perioada urmatoare si rapoartele rezultate in urma verificarii cu iThenticate a capitolelor 2-6.
Vezi si: Sorin Rosca Stanescu: Exista o coalitie anti-DNA?
iThenticate este cel mai performant software de detectare a plagiatului si este folosit de Departamentul de Justitie al Statelor Unite, Parlamentul European, Comisia Europeana, Banca Mondiala sau Organizatia Natiunilor Unite.
VERDICT: 
” 45% PLAGIAT
 
Acesta este rezultatul verificarii in softul anti-plagiat iThenticate a primelor doua parti (Introducerea si Capitolul 1, respectiv paginile 7-43) ale lucrarii de doctorat a Laurei Codruta Kovesi.
Publicam rapoartele iThenticate pe site-ul kovesiplagiat.wordpress.com, pe care l-am creat in urma blocarii serverului nostru.
GIP a verificat toate capitolele doctoratului lui Kovesi in iThenticate. Capitolele 2, 3 si 4 ( pe care le-am verificat impreuna) sunt plagiate in proportie de 35%. Capitolul 5 este plagiat in proportie de 50%. Capitolul 6 este plagiat in proportie de 50%. Volumul de pagini plagiate de Kovesi fiind urias, vom publica rapoartele rezultate in urma verificarii cu iThenticate a capitolelor 2-6 in zilele urmatoare.
iThenticate este cel mai performant software de detectare a plagiatului http://www.ithenticate.com/about
iThenticate este folosit de Departamentul de Justitie al Statelor Unite (ministerul de Justitie al SUA), Parlamentul European, Comisia Europeana, Banca Mondiala, Organizatia Natiunilor Unite samd http://www.ithenticate.com/resources/government
iThenticate este folosit, de asemenea, de unele dintre cele mai importante universitati din Statele Unite (Duke University, Purdue University, Texas Tech University, University of Pittsburgh samd) http://www.ithenticate.com/resources/academic
iThenticate foloseste aceeasi tehnologie si aceleasi baze de date ca un alt software anti-plagiat cunoscut, produs de aceeasi companie, Turnitin. Diferenta dintre cele doua softuri este ca in timp ce Turnitin este destinat in principal verificarii lucrarilor studentilor, iThenticate este folosit de profesori, cercetatori, corporatii si institutii guvernamentale.
Vezi si: Iohannis deschide anul academic la Timisoara, la universitatea la care Kovesi si-a dat doctoratul 
In 2014, Universitatea de Vest din Timisoara, cea care i-a oferit lui Kovesi titlul de doctor, a achizitionat Turnitin. Simpla verificare a lucrarii lui Kovesi in soft ar fi permis demonstrarea plagiatului sefei DNA. In ciuda solicitarii noastre, Universitatea de Vest a refuzat sa verifice lucrarea, acoperind plagiatul.
Faptul ca 45% din Introducere si Capitolul 1 este plagiat nu inseamna ca restul de 55% ar fi contributia originala a lui Kovesi. iThenticate a comparat lucrarea doar cu documente disponibile in acest moment pe Internet. Fiind vorba de un program de calculator, acesta nu poate verifica ce a copiat Kovesi din lucrari care nu exista decat in forma tiparita sau care nu mai exista azi pe Internet.
Principalul argument folosit de Kovesi in favoarea ei, si anume acela ca ar fi citat lucrari ale sale mai vechi, semnate cu numele Lascu, este o minciuna. Numele ”Lascu” nu apare in primele doua parti ale lucrarii de doctorat. In 442 de note de subsol ale lucrarii numele Lascu apare in 6 (sase) note. Daca Kovesi si-a copiat propriile lucrari fara sa citeze, aceasta inseamna ca s-a autoplagiat. Potrivit Art. 21 al Legii 206/2004 privind buna conduita in cercetarea stiintifica modificata si completata, autoplagiatul si plagiatul reprezinta in egala masura abateri de la normele de conduita.
Vezi si: Ghita il TOARNA pe CTP: „E turnator la servicii straine. Lua lunar 5.000 de euro” 
Kovesi si securistii ei au crezut ca, daca blocheaza serverul GIP, vor elimina principala sursa de pe Internet a documentelor care dovedesc plagiatul, afectand astfel verificarea cu softurile anti-plagiat. S-au inselat.
Paginile 21, 22, 23, 24, 26, 27, 31, 32 (cu tot cu note) sunt copiate in intregime.
iThenticate confirma concluzia noastra din 2012 si anume ca, in incercarea de a-si ascunde frauda, Laura Codruta Kovesi a inserat in lucrarea sa note de subsol si referinte bibliografice, ca si cum ea ar fi citit lucrarile respective. In realitate, Kovesi a copiat pasajele din lucrarile plagiate cu tot cu note.
iThenticate confirma, de asemenea, observatia noastra din 2012 ca la pagina 16 din teza sa, „copy-paste-ul” i-a jucat aici o festa Codrutei Kovesi. Aceasta a copiat o nota gresind numele Tamarei Makarenko, o cunoscuta specialista in domeniul crimei organizate si terorismului, botezind-o „Tamam M.”
Publicam si cele doua parti ale lucrarii lui Kovesi in format .pdf, pentru ca demonstrarea plagiatului lui Kovesi sa fie la indemana oricarei persoane interesate.
Dupa ce GIP va publica toate rapoartele iThenticate care demonstreaza plagiatul lui Kovesi, vom sesiza, din nou, Consiliul National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU). Este posibil ca, la fel ca la sesizarea noastra din 2012, CNATDCU sa incerce sa o spele pe Kovesi. Singura problema va fi ca, de aceasta data, CNATDCU va trebui sa contrazica nu doar bunul simt, ci si iThenticate, softul anti-plagiat folosit de Departamentul de Justitie al SUA sau de Comisia Europeana.
Vezi si: Sebastian Ghita, ATAC DEVASTATOR la Kovesi: „MINTE SI MANIPULEAZA” 
GIP publica:
Raportul complet generat de iThenticate: https://kovesiplagiat.files.wordpress.com/…/raport_ithentic…
Raportul complet generat de iThenticate in format text only: https://kovesiplagiat.files.wordpress.com/…/raport_ithentic…
Introducerea si Capitolul 1 din lucrarea lui Kovesi in format .pdf: https://kovesiplagiat.files.wordpress.com/…/teza_doctorat_K” se arata pe pagina de Facebook al Grupului de Investigatii Politice (GIP)

 
Comentarii
  • GIP este condus de Mugur Ciuvica, sclavul lui Voiculescu si un obisnuit al latrinei 3. Un raport corect asupra tezei de doctorat trebuie efectuat de o comisie de specialitate din cadrul universitatii respective si supervizat de Comisia de Etica.

  • @Mike+DNA=LOVE
    Orice comisie s-ar intruni se foloseste si respectivul soft sau altele similare. Tocmai verificarea cu astfel de mijloace in 2012 sustine Ghita ca fost falsificata.

  • F.u..t,u,v.ă-n. g.u.r..ă de o.rd.i,nar,i!Băi Ghiță a.n.al,fa,.bet.ul…care ai trecut prin liceu si facultate cu bani…si toti parlamentarii corupti care ati dat bacul la 40 ani!….vă incurcă tare kovesi …bag seamă!…De ce vă temeti nu scăpati!LA PUSCĂRIE…toti!…gata cu imunitatea!Si chiar să fie plagiat…dar sigur nu e…pe noi…poporul nu ne interesează vrăjeala asta….ne interesează doar dacă ne demonstrati că a copiat la examenul de admitere in INM!…Asta oricum nu e un motiv…cu teza de doctorat să isi dea demisia…sau să fie demisă….cerem REFERENDUM…ji.g.o,di,ilo.r!….

  • Cat timp doar HOTII o ataca pe Kovesi nu trebuie sa ii luam in seama.NU vedeti ca si-au dat mana toti HOTII pentru a distruge DNA.Acest lucru se intampla ca justitia din Romania este corupta. si taraganeaza procesele marilor HOTI.

Adauga un comentariu