National

Incredibil: Angajata unei primarii din Romania, videochat in timpul serviciului – FOTO, VIDEO

Publicat: 10 ian. 2012
1
Se stie ca sexul vinde cel mai bine, dar cat tupeu sa ai sa lucrezi la o linie fierbinte chiar din biroul tau de serviciu? Pana la cer! Ne-o dovedeste o domnisoara Din Bacau, functionara intr-o institutie de stat.
Fata al carei nume de scena este Kim, isi incita clientii din toata lumea. Se dezbraca pe furis, fara sa se gandeasca o secunda ca o pot surprinde colegii. Are un succes nebun, tocmai pentru ca se pune in aceasta ipostaza primejdioasa.
In plus, le arata doritorilor si dosarele din jur, ca sa fie clar ca ea este fata de la primarie.
Tanara este cunoscuta printre clientii site-ului pentru adulti ca angajata de la primarie. S-a laudat cu asta pe postul ei si a reusit sa le starneasca multora curiozitatea.
La insistentele barbatilor, domnisoara vine si cu dovada: le arata incaperea in care lucreaza cel mai probabil ca functionar public. In spatele ei se vad niste birouri pe care stau teancuri de dosare, un perete este plin cu hartii si exista chiar si un dulap special pentru documente. Din cand in cand se aud vocile unor colegi care habar nu au cu ce se ocupa domnisoara din fata calculatorului.
Ramasa singura in birou, tanara isi satisface pe fuga clientii. Isi ridica pentru cateva secunde rochia, ca sa isi arate partile intime.
La un moment, un barbat ii ofera o suma uriasa daca are curajul sa se dezbrace. Fata ii raspunde: „Nu pot sa fac asta aici. Oricine poate intra in orice moment”.
Clientii care asista la scenele erotice comenteaza, intre ei iar unii sunt uluiti de curajul fetei.
In intervalul in care este logata, fata – care isi spune Kim – este privita de cel putin 20 de membri platitori si de peste 100 de vizitatori. Castigurile ei sunt de 200 de euro pe zi, suma care se imparte intre administatorul site-ului si tanara.
Si astazi tanara a aparut online din acelasi birou. La un moment dat, o colega o a invitat-o la masa.
Conform unor specialisti in domeniu, site-ul cu pricina este gazduit de un server din Statele Unite, pe care pot intra clienti din intreaga lume chiar si din Romania. Insa pentru cei de aici, o parte dintre informatii sunt confidentiale.Comentarii
Adauga un comentariu