Magazin

INCREDIBIL. A renuntat la job si a inventat PROPRIA meserie. Nu ai sa crezi cati bani castiga acum

Publicat: 17 aug. 2016
1
Inspiratia este unul in criteriile pe care se bazeaza cateodata o afacere de succes. De asta a avut parte si o tanara care a inceput un proiect doar ca o joaca, insa a ajuns sa castige mii de dolari. Pentru multe dintre femei, a alege sa fie domnisoara de onoare e o decizie grea, pentru ca fiecare prietena, sora, cumnata sau verisoara se asteapta sa fie in aceasta pozitie. Iar adesea cea in cauza nu stie nimic despre nunti.
Scaparea, intr-o astfel de situatie, e sa inchiriezi o domnisoara de onoare profesionista, arata BBC. Jen Glantz, in varsta de 28 de ani, din New York, si-a dat seama ca se pricepe cand doua prietene au invitat-o sa le fie domnisoara de onoare in aceeasi seara. Fusese la destule nunti pana atunci, in aceeasi postura, ca sa isi cunoasca bine indatoririle. De doi ani aceasta practica „meseria” de domnisoara de onoare de inchiriat, renuntand la cea de copywriter. Si-a lansat, mai mult in joaca, de curiozitate, un site, iar cererile au coplesit-o.
Serviciile pornesc de la 300 de dolari, bani in schimbul carora Jen e „domnisoara de onoare virtuala”. Din aceasta postura, Jen e un fel de consultant. Se intalneste cu mireasa, o ajuta sa intocmeasca lista cu „lucruri de facut”, itinerariul pentru marea zi si bugetul. Poate fi sunata si raspunde prompt pe mail sau prin sms-uri ori de cate ori e nevoie. Pentru 1.000 de dolari, Jen e alaturi de mireasa inainte si in timpul nuntii, ajutand-o sa planuiasca tot si chiar aparand in pozele de nunta.Adauga un comentariu