Actualitate

Incidente la hramul Sf.Parascheva. Oamenii au rupt gardurile sa intre in fata – FOTO,VIDEO

Publicat: 10 oct. 2016

Prima zi a hramului Sfintei Cuvioasei Parascheva a adus si primul incident la Iasi. Oamenii care asteaptau la coada inca de ieri s-au revoltat dupa ce un alt grup de cateva zeci de persoane a dat sa intre in Catedrala fara sa respecte randul.  

Citeste si: Mesajul lui IPS Teofan de sarbatoarea Sf. Parascheva

Acestia au vrut sa se inchine la moaste si sa plece linistiti acasa fara a mai sta la rand ca si ceilalti pelerini. Ulterior, acestia au fost directionati pe langa culoarul de acces, ceea ce i-a nemultumit pe cei de la rand, care au inceput sa faca scandal. A fost nevoie de interventia Jandarmeriei pentru ca spiritele sa se calmeze.
Comentarii
  • Daca veneau la hram cu adevarat, erau cu inima curata si cu sufletul liber, nu sa faca distrugeri si sa isi arate cat de viteji sunt unii pe la cozi.
    Politia si Jandarmeria doarme??? sau stau la caldurica sa nu le inghete (..) ca sunt hram si trebuie sa fie linistiti.

  • Daca te uiti la poze si la film vezi ca lumea e pasnica. Dar zoiaristii trebe platiti, ca vorba aia mananca si ei o paine. Traiasca BZI ! Si platitorii lui !

  • Cineco iubeste cu adevarat pe Sfanta cuvioasa parascheva sta cuminte la rand.vorbeste in soapta rabda in frig…cine nu se …..SE VAD HOARDELE TAMPITE CARE COTROPESC ACESTE ZILE IASUL. SPATII VERZI DISTRUSE. MIZERII PESTE TOT. UN IMENS WC PUBLIC CU URINA MATERII FECALE BANDE DE TIGANIII…CARE VIN LA FURAT CERSIT…O IMAGINE TRISTA SI TERIFIANTA A UNEI TARI PRIMITIVE…..MAI VREM.

  • Cine o iubeste cu adevarat pe Sfanta cuvioasa parascheva sta cuminte la rand.vorbeste in soapta rabda in frig…cine nu se …..SE VAD HOARDELE TAMPITE CARE COTROPESC ACESTE ZILE IASUL. SPATII VERZI DISTRUSE. MIZERII PESTE TOT. UN IMENS WC PUBLIC CU URINA MATERII FECALE BANDE DE TIGANIII…CARE VIN LA FURAT CERSIT…O IMAGINE TRISTA SI TERIFIANTA A UNEI TARI PRIMITIVE…..MAI VREM.

Adauga un comentariu