Actualitate

INCIDENT la Prefectura Iasi! Trompeta Guvernului in teritoriu a comis-o din nou

Publicat: 03 apr. 2015
1
UPDATE 13:06 – „Acest comportament este condamnabil si nu este demn pentru un prefect. In urma cu doua saptamani, la Bucuresti, in prezenta lui Mihai Tudose, ministrul Economiei si a lui Vlad Stoica, consilierul premierului Victor Ponta, a avut loc o sedinta la care am participat alaturi de alti reprezentanti ai institutiilor decidente in cazul Fortus SA. In cadrul sedintei, ministrul Economiei a stabilit ca ne vom vedea la Iasi, in aceeasi formula, pentru a stabili cateva directive importante pentru soarta fostului combinat de utilaj greu. Astazi, comportandu-se de parca Prefectura ar fi domeniul lui privat, prefectul pesedist a considerat ca este in masura sa-si impuna propriile dorinte. In subiectul Fortus SA disputele politice nu au ce cauta. Orgoliile si rafuielile nu se fac pe spatele muncii a 700 de oameni, care vor sa stie daca vor mai avea un loc de munca in viitorul apropiat. Am sprijinit Fortus dintotdeauna si sunt parlamentarul care a participat la aproape toate sedintele importante unde s-a discutat despre evolutia societatii. Am fost dat afara de la sedinta pe simplul motiv ca nu sunt membru PSD si pentru ca sunt singurul parlamentar caruia ii pasa si care a facut nenumarate demersuri care i-a incurcat pe cei care au avut interes ca Fortus SA Iasi sa nu mai existe. Indiferent de comportamentul mojicesc al prefectului Dan Carlan, Fortus SA ramane pentru mine unul dintre cele mai importante subiecte si de aceea imi voi continua demersurile pentru sprijinirea fostului CUG”, a spus deputatul PMP, Petru Movila.

STIRE INITIALA – Incident deosebit de grav la Prefectura Iasi. Prefectul Dan Carlan, supranumit si trompeta guvernului in teritoriu, se crede voievod la Casa Patrata. Astazi dimineata, la Prefectura, a fost programata o sedinta in care trebuiau discutate mai multe solutii pentru salvarea de la faliment a combinatului Fortus SA. La aceasta sedinta, au participat reprezentantii Fortus, prefectul Dan Carlan, secretarul de stat in Ministerul Economiei, Maricel Popa si deputatul Petru Movila. Intr-un acces de furie, probabil intimidat de prezenta lui, prefectul Dan Carlan nu i-a permis accesul in sala lui Petru Movila, unul dintre putinii demnitari care lupta de cativa ani pentru salvarea de la faliment a Fortusului. 

Vezi si Prefectul si seful CJ s-au spurcat pe 500 miliarde lei
 

Carlan a motivat faptul ca nu vrea sa politizeze aceasta discutie si ca nu este normal ca la intalnirea de la Casa Patrata sa participe doar un parlamentar. Altfel spus, daca ceilalti parlamentari nu au avut interesul sa vina la aceasta intalnire, atunci nici Petru Movila nu ar fi trebuit sa participe la sedinta. Intr-un mod absolut suspect a reactionat si secretarul de stat din Ministeru Economiei, Maricel Popa, reprezentantul Guvernului la aceasta sedinta, care a tacut malc si nu a avut nimic de obiectat la abuzul savarsit de Dan Carlan. 
Iata cum un veritabil traseist politic, care a schimbat partidele ca pe sosete, trecand de la PNL, la PDL si apoi PSD a ajuns sa aiba alergie la oameni politici si sa se creada un tehnocrat. 
Vom reveni! Comentarii
  • bine i-a facut momarlanului de movila.se baga la fortus ca sa isi spele imaginea dupa ce 10 ani nu a facut nimic pentru tibanesti

  • Doua nulitati absolute, care habar nu au de nimic cu aceasta institutie economica a gogomanului Ghita Tasca.Limbistul de doi bani.

  • Vaca de muls care e in putrefactie iar cei cu rapan si grasi inca mai sug.Aceasta societate de ani multi este sprijinita de stat din bugetul la care au contribuit tonetarii care lucreaza uneori si la minus zece grade.Numaru tonetarilor este mai mare decat salariatii de la FORTUS, contribuie mai mult si nimeni nu-I ridica in slavi.Stiti cate firme au falimentat si cate locuri de munca a distrus acest fortus ca nu si-a platit furnizorii in timp ce conducerea ridica salarii mari de parca exporta nave cosmice. A INTEBAT CINEVA CUM JUSTIFICAU ACELE SALARII MARI,SAU LE IMPARTEU CU PROTECTORII.

Adauga un comentariu