Actualitate

Incident dezastruos petrecut in centrul orasului! O caramida desprinsa din Palatul Braunstein a ranit un copil

Publicat: 13 oct. 2016
1

In cursul zilei de joi, 13 octombrie 2016, un copil a ajuns la spital dupa ce o caramida s-ar fi desprins de pe Palatul Braunstein din centrul orasului, ar fi ricosat intr-o balustrada si a spart geamul apartamentului unde locuieste singura familie din imobil. In cadere, aceasta ar fi ranit o copila care ar fi fost in apartament. Starea de degradare avansata a cladirii, cauzata de cutremurul din urma cu cateva saptamani, impreuna cu vanturile puternice si ploile din ultimele zile, au facut ca acest incident neasteptat sa se petreaca.

Citeste si: Cutremur puternic in Romania de aproape 6 grade resimtit si la Iasi- UPDATE FOTO,VIDEO

Minorul, in varsta de 12 ani a fost transportat de urgenta la spital de catre un trecator, care nu a mai stat sa astepte echipajul SMURD care ar fi trebuit sa ajunga la fata locului. Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgente (ISU) Iasi au ajuns la fata locului. Politistii au demarat o ancheta in acest caz.
Comentarii
  • În Vest se despăgubește enorm pentru așa cEva ,numai de ar ști familia sa dea în judecata propietarul clădirii
    Mult noroc copilului

  • care propietar? maicasa? copilul locuia la 1 ia cazut balconu de deasupra capului si spune clar : unde locuieste singura famile, din cauza lor nu se poate prelua imobilul de primarie si renova cu bani europeni, trebuie dati in judecata, deci mai pe romaneste si-o cam merita

Adauga un comentariu