International

Inchisoarea sclavelor ISIS. Femei violate si indopate cu stimulente sexuale. DETALII HORROR

Publicat: 04 sept. 2016
1

Inchisoarea scavelor sexuale ale ISIS a fost descoperita in Manbij, oras din nordul Siriei eliberat, luna trecuta, de sub teroarea jihadistilor Statului Islamic.

Camere minuscule, cu usi metalice, vrafuri de perne patate si paturi slinoase, castroane din plastic, pereti igrasiosi scorojiti, inscriptionati cu rugaciune arabe. Nu era un loc destinat infractorilor periculosi, ci „inchioarea” sclavelor sexuale ale jihadistilor Statului Islamic din Manbij, Siria, unde s-au produs cele mai inimaginabile dintre ororile nascocite de mintea umana.

Luptatorii Consiliului Militar din Manbij, format din membrii ai colatiei kurdo-arabe SDF, sprijinita de americani, au declarat pentru agentia Arab24 ca inchisoarea avea cel putin zece celule in care tinerele capturate de teroristi erau maltratate, violate, infometate sau hranite din castroane pentru animale.

Conditiile cumplite de viata se vad clar in fotografiile surprinse la fata locului, unde militiile kurdo-arabe au mai gasit droguri, anticonceptionale si stimulente sexuale, scrie evz.ro.

„Am descoperit aceasta inchisoare pentru femei, cu incaperi pentru mai multe persoane, dar si cu camere unde erau tinute in izolare. Am gasit tot felul de instrumente de tortura, fara sa mai vorbim despre conditiile in care traiau acele femei. Dumnezeu sa-i pedepseasca”, a declarat Ibrahim Al-Mohammed.
Comentarii
Adauga un comentariu