International

INCEPE RAZBOIUL! Statul Islamic a anuntat ca urmeaza noi atacuri ASTAZI si MAINE in Italia, Marea Britanie si SUA

Publicat: 14 nov. 2015
1
Simpatizantii organizatiilor teroriste au celebrat atentatele de la Paris, soldate cu aproximativ 128 de morti, sugerand ca sunt opera retelei teroriste Stat Islamic, anunta Institutul SITE, specializat in monitorizarea site-urilor islamiste.
Martorii au declarat ca unul dintre tragatori a strigat „Allahu Akbar” si „Asta este pentru Siria” inainte de a trage in cei care se afla in sala de concerte.
Parisul arde si, in curand, toata lumea va simti amaraciunea„, au transmis prin Twitter simpatizanti islamisti.

Vezi si PARIS-ul sub asediu. Primele declaratii ale unui martor 

Islamistii au creat grupuri speciale pe platforma de microblogging Twitter – „#Paris_On_Fire” – („Parisul in flacari„), „#FranceUnderAttack” („Franta sub asediu„), salutand atacuri atribuite retelei teroriste Stat Islamic.
Cel putin 128 de persoane au murit in urma seriei de atacuri teroriste din Paris.
Atacurile teroriste de la Paris au fost anuntate pe Twitter, de pe un cont despre care se presupune ca ar fi apartinut Statului Islamic. Pe contul dezactivat intre timp au fost anuntate atacuri teroriste la Paris, Londra si Roma.
Conform opiniatimisoarei.ro, atentatele ar urma sa aiba loc astazi si maine. Conturile folosite de Statul Islamic pe retelele de socializare folosesc toate hashtag-ul „Paris in flacari”, acelasi care a fost folosit si la atacul asupra Charlie Hebdo.
Un jurnalist de origine araba spune ca pe langa tag-ul cu Paris, au aparut alte taguri similare, cu Roma, Londra si Washington.Adauga un comentariu