International

Incepe RAZBOIUL !? Bombardiere ruse s-au apropiat de spatiul aerian a patru tari europene

Publicat: 05 oct. 2016
1
Doua bombardiere ruse au fost interceptate pe 22 septembrie de avioane militare ale mai multor tari NATO dupa ce acestea s-au apropiat de spatiul aerian al Norvegiei, Marii Britanii, Frantei si Spaniei, noteaza BBC News online, citat de bbc.com.
Incidentul a avut loc pe data de 22 septembrie, insa un comunicat dat recent publicitatii de Ministerul francez de Externe a relevat dimensiunea cazului. Potrivit comunicatului, Norvegia a detectat doua bombardiere de tipul TU-160 Blackjack care zburau la nord de spatiul aerian al tarii si a trimis doua avioane de vanatoare de tipul F-16 care au acompaniat aeronavele ruse spre nordul Scotiei. Fortele aeriene britanice au trimis aparate de zbor de tipul Typhoon pentru a intercepta bombardierele ruse care au zburat la vest de insulele Shetland, fara ca in vreun moment sa intre in spatiul aerian al Marii Britanii, potrivit Mediafax.
Doua avioane franceze de tip Rafale au interceptat apoi aeronavele ruse la 100 de kilometri de coastele regiunii Bretania, a comunicat Ministerul Apararii de la Paris.
Bombardierele si-a continuat zborul spre sud, fiind ulterior interceptate la nord de Bilbao de doua aeronave spaniole de tipul F-18. Tot atunci, Ministerul de Externe al Islandei s-a plans ca doua bombardiere ruse s-au apropiat de o aeronava islandeza de pasageri care zbura pe ruta ReykjavikStockhlom, potrivit Mediafax.
Frecventa incidentelor de acest fel a crescut in mod semnificativ dupa ce relatiile Moscovei cu statele occidentale au cunoscut un declin accentuat in urma anexarii regiunii Crimeea de catre Rusia, in martie 2014.Comentarii
  • Bai cretinilor, cum dracu va permiteti sa puneti asa titluri. Aici se termina libertatea presei si incepe atentarea la siguranta nationala prin tentativa voastra jegoasa de a induce panica si astfel de a crea senzationalul. De ce nu se semneaza autorul acestei mizerii la sfarsitul articolului. Sper sa ajungi sa scrii lozinci la un salam ieftin cu soja. Sarmanii oameni care au trecut prin ororile razboiului ti-ar trage o flegma intre ochi. Nu cred sa publicati acest mesaj, dar macar draga moderator transmite-i toata scarba mea „ziaristului”.

    • Cat de prost poti sa fii! P….R……0ST? Nu spun ca ziaristii sunt foarte inteligenti. dar daca vezsi in titlu, apar semnele alea doua „!?” ce crezi, dupa parerea ta de om inerior d.p.d.v intelectual, ca inseamna? :))

  • Ziaristi ordinari, e ultima oara cand mai intru pe situl vostru de kkt! Ati mai pus si o poza jenanta cu niste Miguri 21…sunteti niste ordinari!

Adauga un comentariu