Eveniment-Social

Incepe nebunia cu Sarbatorile Iasului. Iata unde vor sta comerciantii in acest an

Publicat: 22 sept. 2016
1

In aceasta perioada, comerciantii care vor sa participe la Sarbatorile Iasului se pot inscrie pentru a-si prelua spatiile. De altfel, reprezentantii municipalitatii au si anuntat conditiile prin care acele spatii vor fi preluate. „Primaria municipiului Iasi a finalizat programul de înscrieri pentru Târgul de Toamna din cadrul celei de-a XXV-a editie a Sarbatorilor Iasului – 2016. Astfel, în data de 26 septembrie, în intervalul orar 9:00–12:00 si 12:30–15:00, comerciantii de profil se vor putea înscrie pentru Sarbatoarea Vinului, pentru amplasamentul din parcarea de la Hala Centrala, locatie unde vor fi comercializate produse ale unor podgorii consacrate, alaturi de produse alimentare. În data de 27 septembrie, în acelasi interval orar, se vor putea înscrie producatorii de confectii din piele si blana, precum si producatorii de caciuli. Acestia vor avea ca amplasament esplanada Costache Negri, parcarea de la Hala Centrala”, a mentionat Sebastian Buraga, purtatorul de cuvant al Primariei municipiului Iasi.

Acesta a precizat si ca, in data de 29 septembrie, în acelasi interval orar, se vor face înscrieri pentru comerciantii cu produse de artizanat, pentru amplasamentul cuprins intre Piata Unirii si pietonalul Lapuseanu. In aceasta zona vor fi prezenti doar producatorii care comercializeaza produse de artizanat autentic. In plus, in data de 30 septembrie vor avea loc înscrierile pentru participantii care vor comercializa produsele alimentare, aferente parcului de distractii din zona Strandului Municipal din cartierul Cicoarei.

„În perioada 5 – 7 octombrie, in functie de numarul producatorilor înscrisi, angajatii municipalitatii vor efectua verificarea amplasamentelor pe teren, urmând ca în data de 10 octombrie, de la ora 10:00, spatiile sa fie preluate de catre comercianti si producatori. Acestia vor avea ca data limita ziua de 17 octombrie, atunci când vor fi obligati sa elibereze spatiile închiriate. De mentionat ca, se vor lua în considerare, în limita spatiilor disponibile, cererile depuse în perioada 1 ianuarie –  9 septembrie 2016. Taxa de participare este de 27 lei pe metrul patrat pe zi, exceptând zona Parcului de Distractii, unde participantii vor achita 4 lei pe metrul patrat pe zi”, a mai spus Sebastian Buraga.
Adauga un comentariu