Eveniment-Social

Incepe admiterea la Universitatea Agronomica din Iasi. Iata cum se va derula

Publicat: 14 iul. 2016
1

Luni, 18 iulie 2016, la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara (USAMV) Ion Ionescu de la Brad din Iasi, incep inscrierile pentru admiterea la studii de licenta si masterat, acestea urmand sa se finalizeze pe 25 iulie 2016. Procesul se va derula, zilnic, intre orele 8:00 si 16:00.

Citeste si:  Luni incepe admiterea la USAMV Iasi

„Peste 1.100 de locuri, finantate de la bugetul de stat si cu taxa, sunt scoase la concurs in cadrul a 16 specializari, la facultatile de Agricultura, Horticultura, Zootehnie si Medicina Veterinara. Astfel, cei care se inscriu la Agricultura, pot opta pentru: Agricultura, Montanologie, Exploatarea masinilor si instalatiilor pentru agricultura si industria alimentara, Inginerie economica in agricultura, Tehnologia prelucrarii produselor agricole, Protectia consumatorului si a mediului sau Biologie; la Horticultura, viitorii studenti se pot specializa in Horticultura, Peisagistica sau Ingineria mediului. In cadrul Facultatii de Zootehnie, viitorii studentii pot opta pentru specializarile: Zootehnie, Piscicultura si acvacultura, Inginerie si management in alimentatia publica si agroturism, Controlul si expertiza produselor alimentare, iar la Facultatea de Medicina Veterinara, studentii se pot inscrie la specializarea cu acelasi nume, ce poate fi studiata in Limba romana sau in Limba engleza”, arata oficialii USAMV.

Citeste si:  Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara „Ion Ionescu de la Brad” din Iasi

De precizat ca, admiterea se face fara proba de examen, pentru toate domeniile, criteriile de admitere, dupa notele de la Bacalaureat, fiind: 50 la suta nota la Limba si literatura romana si 50 la suta nota la o alta proba scrisa, la alegere. Taxa de inscriere este de 150 lei.

Citeste si:  Evenimentul de cariera – Agribusinessjob, la Universitatea de Agronomie Iasi
Adauga un comentariu