Eveniment-Social

Incep cursurile la Centrul de Excelenta din Iasi

Publicat: 14 sept. 2016
1
Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Iasi sustine excelenta si performanta in educatie, motiv pentru care doreste sa ofere si in acest an cursuri de matematica la nivel inalt, pentru cei mai talentati elevi, prin intermediul Centrului de Excelenta (CEX).
„Menirea scolii este sa deschida drumul invatarii, sa modeleze personalitati creative, autonome, integrate in lumea complexa si imprevizibila in care cadrele didactice care se implica cu daruire in pregatirea complexa, pentru performanta, si fata de elevii dotati si pasionati, cu putere de munca, cu disponibilitate pentru efort intelectual sustinut, care isi doresc rezultate notabile la concursuri si olimpiade scolare”, a declarat sefa ISJ Iasi, prof. dr. Camelia Gavrila

Citeste si: Inceput de an scolar sub semnul excelentei! Premii importante pentru trei elevi ieseni

Centrul de Excelenta Iasi organizeaza in anul scolar 2016-2017 activitati de pregatire la matematica a elevilor din clasele a III-a si a IV-a. Se vor constitui cate doua grupe la fiecare nivel, formate din cate 24 de elevi. Testarea pentru admiterea la Centrul de Excelenta are loc sambata,1 octombrie 2016, la ora 9:00, la Colegiul National „Costache Negruzzi” din Iasi. Proba are durata de 90 de minute. Intrarea elevilorin sali este permisa pana la ora 830. Elevii se vor legitima cu carnetul de elev cu poza, vizat pentru anul scolar curent. Inscrierea elevilor se face la secretariatul Colegiului National „Costache Negruzzi” Iasi, in perioada 26 – 30 septembrie 2016, intre orele 13:00 – 15:00.
Fisa de inscriere poate fi descarcata de pe site-urile www.isjiasi.ro si www.colegiulnegruzzi.ro. De asemenea, fisa de inscriere poate fi solicitata la secretariatul Colegiului National „Costache Negruzzi”, Iasi. Coordonatorul disciplinei Matematica pentru invatamantul primar este profesorul Adrian Zanoschi. Rezultatele initiale se vor afisa pe site-ul colegiului/avizierul scolii, sambata, 1 octombrie 2016, dupa ora 18:00. Eventualele contestatii se pot depune la secretariatul liceului luni, 3 octombrie 2016, intre orele 10:00 – 12:00.
Rezultatele finalevor fi afisate luni, 3 octombrie 2016, dupa ora 16:00, pe site-ul colegiului/avizierul scolii. Elevii admisi sunt astepati marti, 4 octombrie 2016, ora 16:30, in Amfiteatrul Colegiului National „Costache Negruzzi”, Iasi, pentru inceperea cursurilor la CEX.Adauga un comentariu