Local

Incendiu puternic la o sala de fitness in Tatarasi – FOTO, VIDEO

Publicat: 05 iul. 2015
1

Un incendiu puternic a izbucnit sambata, la orele amiezii, in zona Tatarasi din Iasi. Flacarile au pornit din interiorul unei sali de fitness, iar martorii speriati au sunat repede la 112. In scurt timp, la fata locului au intervenit patru masini ale pompierilor dotate cu apa si spuma, dar si o automacara si un echipaj de prim ajutor pentru a acorda ingrijiri medicale eventualelor victime.

Incendiul a izbucnit de la mansarda cladirii. Toate persoanele aflate in sala de fitness au fost evacuate in siguranta. Din fericire, incidentul nu s-a soldat cu victime, insa in zona s-au adunat zeci de curiosi. Si echipele E.ON au fost solicitate sa intervina pentru intreruperea alimentarii cu energie electrica si gaze naturale.  Cauza cea mai probabila a incendiului a fost efectul termic al unui scurtcircuit.

Click aici pentru a vedea imagini foto, video.

Apoi, Detasamentul 1 Pompieri Iasi a intervenit pe strada Silvestru, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un apartament. Din primele cercetari, se pare ca incendiul a fost generat de folosirea cu intentie a unei surse de aprindere. De asemenea, Detasamentul 2 de Pompieri Iasi a intervenit pe soseaua Iasi-Tomesti, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit, unde au ars mai multe bunuri din cauza fumatului în locuri nepermise ori neprotejate corespunzator.

Citeste si: Santierul din Nicolina, aproape de finalizare
Adauga un comentariu