Eveniment-Social

Incendiu devastator intr-o comuna ieseana

Publicat: 09 iun. 2016
1

Un incendiu puternic izbucnit in localitatea Braesti a lasat o familie pe drumuri. Flacarile au cuprins locuinta din satul Cristesti instantaneu, din primele cercetari rezultand ca focul a pornit de la o neglijenta. Au ars mai multe obiecte din interios, iar casa a fost puternic degradata.

„În data de 8 iunie 2016, ora 12:31, Statia de Pompieri Targu Frumos a intervenit în localitatea Cristesti, comuna Braesti, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casa de locuit si anexele gospodaresti. Au ars: 4 metri cubi lemne de foc, 30 tone plante furajere, doua adaposturi pentru animale construite din lemn, cu suprafata de 80 metri patrati si respectiv 120 metri patrati, 2 metri liniari de scândura din constructia acoperisului grajdului si 2 metri liniari de grinda din constructia acoperisului casei de locuit. Cauza probabila a incendiului a fost focul deschis în spatii deschise”, au mentionat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Iasi.

Reprezentantii Inspectoratului au mentionat ca in aceste zile s-a intervenit si in municipiul Iasi, in zona Poitiers, pentru deblocarea unei persoane dintr-un lift. In tot acest, timp echipele Serviciului Mobil de Urgenta, Reanimare si Descarcerare (SMURD) au intervenit in 34 de cazuri medicale.
Adauga un comentariu