National

INCENDIAR! „TEOLOGUL” Elena Udrea, pe jumatate GOALA la un eveniment

Publicat: 23 oct. 2016

Elena Udrea s-a inscris recent  la cursurile de masterat ale Facultatii de Teologie Ortodoxa din Cluj-Napoca, sectia Asistenta pastorala, pentru a-i ajuta pe ceilalti sa se regaseasca, dupa cum ea insasi declara.

Pentru admitere a fost necesara si o „binecuvantare din partea Ierarhului de care apartine candidatul”. In cazul de fata ierarhul a fost chiar Patriarhul Bisericii Ortodoxe, PF Daniel, care i-a acordat binecuvantarea de care avea nevoie.

„Dorinta mea e sa ma pregatesc in consiliere pastorala tocmai pentru a putea sa-i spijin pe cei care au probleme de natura emotionala, spirituala, care se pot trata inclusiv prin metode religioase. Pe viitor s-ar putea sa ma inscriu chiar la facultate, dar momentan m-am inscris la master, pentru a putea fi cat mai repede aproape de cei care au nevoie de sprijin. (…) In fata mortii, nu exista atei. Dumnezeu ne aduce la un moment dat in fata lui„, a explicat Elena Udrea, in urma cu o luna, intr-o interventie telefonica, la un post de televiziune.

Prezenta sambata la nunta lui Honorius Prigoana si a Corinei Bude, Udrea s-a afisat impreuna cu tanarul ei iubit intr-o rochie extrem de decoltata, care i-a lasat jumatate din bust pe afara. Nu se stie daca religia a ajutat-o sa se regaseasca, dar pare ca a revenit in forta la stilul care a consacrat-o.

Recent, aceasta a declarat si ca se va inscrie ca independent pentru alegerile de pe 11 decembrie, cand va candida pentru un post de deputat.
Adauga un comentariu