Eveniment-Social

INCENDIAR! PDL a pierdut sediul din Stefan cel Mare

Publicat: 06 aug. 2014
1

Filiala judeteana a Partidului Democrat Liberal Iasi a incasat inca o lovitura de proportii. Din cauza datoriilor uriase la plata chiriei, Primaria a reziliat contractul pe care-l avea cu democrat-liberalii si vor fi evacuati din sediul de pe Bulevardul Stefan cel Mare. Ce credeti ca face presedintele Dumitru Oprea in tot acest timp? Ei bine, sa nu credeti cumva ca a catadicsit sa plateasca datoriile la sediu, ci dimpotriva a marturisit intr-un cerc de apropiati ca nu-l intereseaza ca partidul are datorii.

„Ne mutam sediul in Podu Ros la PNL si gata, nu platim nicio datorie catre Primarie”, a fost auzit spunand Oprea. Aceasta atitudine a liderului impus la conducerea PDL de catre baronul sucevean Gheorghe Flutur pune capat unui mandat in care organizatia judeteana a inregistrat la alegerile europarlamentare cel mai prost scor din istorie. Acum, pe Dumitru Oprea si pe gasca lui de traseisti politici nu-i mai intereseaza decat sa prinda ei un loc cat mai bun dupa fuziunea cu Partidul National Liberal. Tocmai de aceea, faptul ca PDL pierde sediul de pe Bulevardul Stefan cel Mare nu-l misca absolut deloc pe fostul rector al Universitatii Cuza. Ce vina au insa simplii membri de partid, care au muncit ani la randul pentru aceasta formatiune politica ca sa ajunga acum, din cauza lui Dumitru Oprea si a gastii lui de traseisti, un apendice al PNL?

Si totusi, tinand seama ca protejatul sau Marius Spanu a incasat sute de milioane de lei vechi pe chitante false de la membri de partid, iar o parte din bani probabil au ajuns la el, ar fi trebuit ca Oprea sa aiba de unde plati datoriile acumulate de PDL Iasi, in mandatul sau. De altfel, nu este o noutate pentru nimeni ca Oprea nu vrea sa scoata niciun leu din buzunar pentru partid. La fel s-a intamplat si in urma cu doi ani, cand Dumitru Oprea era tot lider al PDL Iasi, iar organizatia locala a adunat cele mai mari datorii din istorie. Vom reveni!
Comentarii
  • Domnul MArius Spinu, ar trebui sa raspunda si pentru cei 30000 ron pe care ia luat de la consilieri PD din Hirlau, pentru campania electorala din 2008. Sa dea macar chitantele. Desi ele al scolii din Hirlau, nascut in Hirlau, ac deputat nu a facut nimic pentru acest mic oras. Ba da a trecut la amenintari directye la adresa primarului, a oamenilor care l-au sustinut in campanie si a papat 30000 luate cu japca de la cei din lista de consilieri.Acum alaturi de Oprea ar putea sta bine la mititica. Studeti spun ca daca dau bani trec la facultate.

  • Piticule, daca ai pierdut sediul , considera-te afara din partid. Ba dubala, numai gargara ai, numai vorbe mestecate prin gura ne arunci, da spirit practic nexam. Pleaca naibii de fanariot si i-ati slugoii Spanu, Grigore cu tine.

Adauga un comentariu