Magazin

Incearca sase noi pozitii sexuale reinventate

Publicat: 04 dec. 2013
1

Crezi ca ai incercat deja toate pozitiile posibile cu partenera si ti-ai dori sa descoperi ceva nou? Afla cum poti condimenta pozitiile pe care deja le stiti, intr-un mod extrem de placut pentru amandoi!

Doggy style
Data viitoare cand incercati aceasta pozitie, pur si simplu, ridica-i piciorul iubitei tale si tine-l langa soldul tau. In acest fel, o poti penetra mai adanc si iti poti folosi mana libera pentru a-i mangaia clitorisul.

Misionarul
Spune-i iubitei tale sa se intinda pe pat si pune doua perne sub fundul ei. Nu numai ca penetrarea va fi mult mai profunda, insa senzatiile vor fi extraordinar de intense, datorita stimularii clitoridiene. In plus, aveti mai multe sanse sa ajungeti la orgasm in acelasi timp.

Lingura
Partea minunata la aceasta pozitie este ca e foarte intima si va permite sa simtiti fiecare tresarire, fiecare fior de placere al partenerului. Barbatul are acces complet la trupul femeii: se poate juca cu sanii, ii poate mangaia buzele sau ii poate atinge clitorisul. Pentru a condimenta aceasta pozitie, cere-i iubitei sa se intoarca putin spre tine, apoi ridica-i un picior peste tine si tine-l ferm cu o mana.

Cowgirl
Elementul-surpriza este ca tu nu mai stai in genunchi, ridicat, in spatele ei, ci cu fundul sprijinit pe talpi. Din aceasta pozitie, iubita ta trebuie sa faca toata treaba: ea sta cu spatele la tine si se lasa ritmic pe penisul tau. Privelistea va fi superba pentru tine!

In picioare
Cand mai aveti chef sa faceti dragoste in picioare, in fata oglinzii, incercati ceva nou si deosebit. Spune-i iubitei tale sa se aplece de la mijloc si sa isi tina picioarele drepte, astfel incat trupul ei sa fie la 90 de grade. Iar tu, in timp ce o patrunzi pe la spate, fa din cand in cand miscari circulare, rotindu-ti coapsele. Asta o va innebuni de placere, garantat!

69+1
Cand te gandesti la 69, te gandesti automat la sex oral, unul deasupra celuilalt.  Trebuie sa afli insa ca exista metode prin care poti imbunatati aceasta tehnica. Asezati-va unul langa altul si pune-i un picior pe umarul tau, in asa fel incat sa te poti juca in voie cu clitorisul ei. Foloseste-ti si degetele, nu numai buzele, pentru a-i oferi placere.

Sursa: acasatv.ro
Comentarii
Adauga un comentariu